VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 31 mai 2008

Accident cu o pasare neatentă in tenis



accident in tenis cu o pasare
Vezi mai multe video Diverse »
ImageHost.org

Avast Pro v4.8.1201


Avast! 4 Professional Edition este o colectie de tehnologii de inalt nivel, care au castigat multe premii si care functioneaza intr-o sinergie perfecta, avand un tel comun : sa protejeze sistemul tau si datele importante impotriva virusilor. Reprezinta cea mai buna solutie din clasa ei pentru orice sistem bazat pe windows .
Versiunea profesionala este creata in principal pentru userii corporate si/sau business. Nu este o diferenta asa mare intre versiunile Pro si Home Edition( care este disponibila ca si copie freeware,Primesti o licenta).
Download Avast Pro

Video Michael Jackson ft Akon - Wanna Be Starting Something 2008

vineri, 30 mai 2008

Far Cry 2 Video Trailer (HD)

Este Vineri si trebuie sa ne jucam


Dracula:Origin English Demo
"Focus Home Interactive" a lansat un nou demo pentru Dracula:Origin de aceasta data va da oportunitatea sa incercati varianta in engleza a ultimului joc de aventura facut de "Frogwares".
Download Dracula:Origin English

joi, 29 mai 2008

Golul de la 70 de metri,David Beckham

Robotask v3.1


RoboTask enables you to automate any combination of tasks on your computer, ranging from simply launching applications, to checking email, moving or backing up files to uploading or downloading, sending email and much more. The program allows to easily create simple task, as well as highly complex automations, involving conditional IF/ELSE statements, loops, custom variables and other advanced options.

Robotask v3.1 Download

Hi-Q Asa-s prietenii

miercuri, 28 mai 2008

Noutati despre Windows 7

Bill Gates si Steve Ballmer au dezvaluit o noua fata a multi=touch care va face parte din versiune de Windows.
Microsoft a inceput sa faca publice CEVA detalii privind viitorul sistem de operare, Windows 7,despre care pana in acest momentse ferea sa vorbeasca.
A fost facuta si o prezentare a unei noi interfete multi-touch, care va fi prezenta in Windows 7. Aceasta va perminte sa faceti lucruri deja foarte cunoscute de la Microsoft Surface, iPhone,precum si manipularea cu mainile a content-ului multimedia,harti,clipuri Video,imagini.
Foarte Adevarat este ca Windows 7 va fi suportata pe orice Computer cu un touchscreen.
Cel mai important este ca Bill Gates si Steve Ballmer au vorbit in cadrul unui interviu sustinut la conferinta D:All Things Digital,care a mentionat printre altele cate ceva despre Windows 7. Bill Gates a declarat ca acesta va apare in primu semestru' a,anului 2010, cu o versiune beta1 poate chiar anul viitor.
Conform lui Sinofsky, Windows 7 nu va mai avea celebrele probleme de compatibilitate de drivere care s-au vazut la trecerea XP=>Vista,aceste probleme fiind rezolVate in toatelitate deja in driver-ele Vista, care vor fi copiate si de Windows 7. De asemenea, Sinofsky a spus,ceea ce nu e o noutate,ca Windows 7 va avea Versiune de 32 biti,si respectiv de 64 biti.

Sursa: Daily Tech, CNET, Engadget

Scheme GTA 4

Messenger Log Pro v.6.61

We are proud of our latest version MessengerLog and Pro for their ability to
automatically log everything from Windows Messenger 4.x/5.x, MSN Messenger 6.x/7.x, and Windows Live Messenger,including instant messages, winks, emotion icons, hand writing, text font and colors, the online status of your contact, and all the activities like sent and received files, audio/video invitations in MSN Messenger.

Download

Internetul in 3 ani fara IP-uri!

Internetul poate ramane fara adrese IP disponibile pana in 2011, avertizeaza OCDE.

Conform unui raport publicat de OCDE (Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica), in prezent sunt folosite 85% dintre cele 4,3 miliarde de adrese IPv4 disponibile. OCDE estimeaza ca, pana in 2011, adresele IPv4 vor fi epuizate, ceea ce va reprezenta o situatie critica pentru viitorul internetului si al oportunitatilor pe care le ofera acesta.

Estimarea OCDE este mai pesimista decat cea facuta in urma cu un an de catre ARIN (American Registry for Internet Numbers), organizatia care supervizeaza alocarea adreselor de internet in America de Nord, si care aprecia atunci ca adresele IPv4 se vor epuiza in 6 ani.

Solutia pentru aceasta lipsa de adrese exista de mai bine de 10 ani, fiind reprezentata de versiunea 6 a protocolului IP, IPv6, care creste numarul de biti folositi de catre adresa de la 32 la 128, oferind astfel un numar practic inepuizabil de adrese.

Trecerea la IPv6 este insa destul de lenta, probabil datorita lipsei unei motivatii. OCDE urgenteaza acum guvernele si companiile sa grabeasca trecerea la IPv6, internetul fiind pregatit pentru acest lucru.

OCDE da ca exemple guvernele Japniei si Statelor Unite, care au facut deja pasi importanti in directia adoptarii IPv6. In SUA, fiecare agentie guvernamentala are ca termen limita luna iunie 2008 pentru a fi compatibila cu IPv6.

(Sursa: New Scientist, OCDE)&www.blitztech.ro

marți, 27 mai 2008

Cip-ul care va opri pirateria de jocuri ?!


Fondatorul Atari afirma ca un nou cip, care va fi inclus in aproape toate placile de baza ce vor apare pe piata, va opri pirateria de jocuri.

nolan-bushnell-atari.jpgVorbind la conferinta anuala Management Access Conference organizata de Wedbush Morgan Securities, fondatorul companiei Atari, Nolan Bushnell, a afirmat ca pirateria jocurilor va fi in curand istorie, datorita unui cip.

Bushnell a afirmat ca exista un cip de criptare, numit TPM, care va fi inclus in placile de baza din majoritatea sistemelor care apar acum pe piata. Bushnell s-a referit la acest cip ca fiind “stealth”, adica va fi inclus cumva pe ascuns, fara a se face mare tam-tam pe aceasta tema.

Acest cip va permite realiatorilor de jocuri sa le cripteze pe acestea cu o cheie privata verificabila, dar care nu “nu poate fi sparta de cei de pe internet sau prin dezvaluirea vreunei parole”, permitand extinderea puternica a pietei in zone unde pirateria era o problema pana acum.

Conform lui Bushnell, cip-ul respectiv nu va opri pirateria de muzica si filme, deoarece “cat timp poti sa-l vezi si sa-l auzi, poti si sa il copiezi”, dar “la jocuri este altceva, deoarece acestea sunt foarte integrate cu codul”.

Desi nu a dat alte detalii, Bushnell a afirmat ca acest TPM va opri practic pirateria de jocuri si ca, odata ce baza instalata de hardware cu TPM va deveni suficient de mare, vor apare si veniturile de pe pietele unde pirateria era ridicata.

(Sursa: Gamesindustry.biz)(www.blitztech.ro)

MAGIC TRICK


AMAIZING MAGIC TRICK - The funniest videos clips are here

luni, 26 mai 2008

Ad-Aware SE Personal

Program foarte bun pentru eliminarea,amenintarilor din calculator(malware,troieni s.a)
Size:2.61 MB
License:Freeware

Download

Eurovision 2008 - The Final

WinRAR 3.71 Download


WinRAR is a powerful archive manager. It can backup your data
and reduce size of email attachments, decompress RAR, ZIP and
other files downloaded from Internet and create new archives
in RAR and ZIP file format.

Download

duminică, 25 mai 2008

Brasovul Noaptea!

biserica_neagra_brasov.jpg (78 KB)brasov_noaptea_fot2.jpg (46 KB)
brasov_oras_noaptea.jpg (69 KB)Centru_Civic.jpg (149 KB)

Gamer Adevarat!


ImageHost.org

sâmbătă, 24 mai 2008

Mobb Deep - Got It Twisted

vineri, 23 mai 2008

DirectX10 pentru Windows XP


Microsoft ne-a spus in repetate randuri ca nu vor lansa
DirectX10 pentru Windows Xp,daca vrem sa ne bucuram de valoarea grafici a celor mai tari jocuri de pe piata,va trebui sa mergem frumusel la magazin sa cumapram o varianta de Windows Vista.Timpul a trecut foarte repede si jocurile au sosit,Windows XP a devenit neplacut lipsa de support DirectX10.
-Rusii au facut ca un fel de Patch pentru Windows XP,ca sa suporte celebrul DirectX10.
Puteti Download-a de mai jos:
DirectX10 for XP

joi, 22 mai 2008

KEO-Ploua Cu Lacrimi

luni, 19 mai 2008

Dacia din zilele noastre







duminică, 18 mai 2008

STALKER: Clear Sky DirectX 10 Features Trailer

Un eurocent pe minut in Cosmote


Toti clientii cartelei Cosmote pot sa comunice nelimitat cu un eurocent daca isi activeaza noua optiune care este disponibila pana la data de 30 iunie.Pentru numai 2 euro/luna, utilizatorii Cosmote pot beneficia nelimitat de tariful de un eurocent atat pentru minutul de convorbire cat si pentru mesaje scrise in retea. În plus, extraoptiunea mai ofera un tarif redus de 9 eurocenti/minut pentru apeluri catre toate retelele nationale.
Cosmote de asemenea, valabilitatea extraoptiunii de 400 de minute, 400 de SMS-uri in retea si 10 minute nationale pentru numai 5 euro/luna pana la 30 iunie. Toti utilizatorii cartelei Cosmote care au o extraoptiune activa beneficiaza de tariful catre orice retea de 9 eurocenti/minut, cel mai mic tarif unic catre orice retea pentru segmentul preplatit.

Citeaza Cosmote

sâmbătă, 17 mai 2008

10 milioane Xbox 360 vandute in S.U.A


Microsoft a dezvaluit ca a vandut peste 10 milioane de console video Xbox 360 in S.U.A. Vanzarile mondiale au trecut de 19 milioane unitati, iar comunitatea de jucatori online Xbox Live a trecut de 12 milioane persoane, asta insemna ca este cea mai mare comunitate online de acest fel.
Vanzarile de Xbox au primit un impuls in urma lansarii jocului 'Grand Theft Auto IV', care in prima saptamana de la lansare s-a vandut in 6 milioane exemplare, cel mai mare record din istoria jocurilor.Consola produsa de cei de la Microsoft este prima din acest trio care a reusit sa treaca de 10 milioane unitati vandute pe piata din S.U.A.

Citeaza AFP

vineri, 16 mai 2008

OCZ EliteXStream 1000W Power Supply Video Review

Detalii despre multiplayer-ul din Race Driver: GRID

Publisher-ul britanic Codemasters ne-a zis că multiplayer Race Driver: GRID va include 32 de evenimente, ce se vor desfăşura pe 80 de circuite din Europa, Statele Unite şi Japonia, cursele având maxim 12 rivali. Componenta online va beneficia de un tracking pentru statistici, jucătorii castigand puncte de experienţă pentru câştigarea curselor sau învingerea unor oponenţi mai bine cotaţi, rangurile pentru piloţi variind de la Junior la Legendă.
Race Driver: GRID va fi lansat pe 30 mai 2008 pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.
De asemenea,timpul record vor fi clasificaţi, fiind disponibile opţiunile de a fi Spectator la o cursă sau de a descărca aşa-numitele "ghost-cars" pentru a observa stilul de pilotaj al adversarilor.

Citeaza:Computergames.ro

joi, 15 mai 2008

Download BS Player Pro.v2.28.964


BSPlayer is a video player compatible with many formats, including DivX format) but it is mainly the options it offers to its interest are: resize the window in real time, change the sound volume with the mouse wheel , Options to improve the display quality, consistent AC3, DirectSound 3D, change of skin .

Download BS Player Pro.v2.28.964

miercuri, 14 mai 2008

Top 10 Goals


Top 50 Best Goals ( Part 5 ) - The best bloopers are here
Ce parere aveti?

GTA IV doboara Guiness World Record


GTA IV a,anuntat incasari mai mari, in primele 24 de ore de la lansare, decat oricare alt joc, film sau album scoase pe piata.
Guinness World Records a confirmat ca jocul Grand Theft Auto IV a devenit cel mai bine vandut produs. Doar in prima zi dupa lansare,in 29 aprilie 2008 s-au vandut peste 3,6 milioane de pachete in toata lumea care au avut incasari de 310 milioane de dolari.
In prima saptamana de la lansarea lui GTA IV incasarile au depasit 500 de milioane de dolari, iar jocul video se mentine pe prima pozitie in topul celor mai bine vandute jocuri video din lume.

Sursa: Gamesindustry.biz

marți, 13 mai 2008

Call of Duty 5 anunţat


Odată cu prezentarea celor mai noi rezultate financiare, Activision a dezvăluit că first-person shooter-ul Call of Duty 5 va fi lansat în timpul anului fiscal 2009 (care se încheie pe 31 martie 2009) pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, PlayStation 2 şi Nintendo Wii, acţiunea urmând să se desfăşoare într-un nou teatru de război.
Citeaza:computergames.ro

Top 3,Cele mai importante evenimente ale vremii!

ImageHost.org

Top 3 Entertaining Weather Events - Click here for more amazing videos

Race Driver: GRID Demo


Dimensiune fişier: 893.86 MB
Producător: Codemasters
Platform: PC / DEMO
Gen: Racing
Data lans rii: 25-Jul-2008 (Nelansat)
From the creators of one of 2007 s best racing games, DiRT , comes GRID a fast-paced, cinematic, all-encompassing racing game. GRID takes players on a world tour of beautifully designed race locations through Europe, the US, Japan and beyond. The game features the most extensive range of courses ever created by Codemasters, combining official racetrack/circuit challenges and drifting events, with road races and urban street competitions
GRID embraces all types of racing, including traditional circuit courses in exotics in Europe, muscle car street races in the US, and drifting import tuners in Japan. Jump behind the wheel of some of the fastest, most powerful race cars ever created and take on your friends in the best that racing has to offer
In any mode, on any surface, the car handling is sublime and the physics system is thrillingly accurate. A devastating new damage engine ensures players feel every bump in the road as they fight to keep control of their cars at breathtaking speeds
GRID delivers electrifying race action squeezing all the juicy bits out of the world s best courses, cars and race styles to deliver one huge adrenaline rush. It s all about what happens between the GRID and the flag!
Recommended Specifications

Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800
2GB RAM
Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space.

Download Race Driver: GRID Demo

luni, 12 mai 2008

Un Multitouch Pad convenabil

Site de torrent-uri, condamnat sa plateasca 110 milioane $




Site-ul de torrent-uri TorrentSpy, inchis in urma cu cateva saptamani, a fost condamnat sa plateasca despagubiri de 110 milioane $.

Decizia vine la cateva saptamani dupa ce proprietarii site-ului TorrentSpy au decis, pe 24 martie, inchiderea acestuia, ca o metoda de protectie a utilizatorilor sai. Site-ul se afla din februarie 2006 intr-un proces cu MPAA (Motion Picture Association of America), care il acuza de incalcare de copyright si facilitarea pirateriei de filme, prin publicarea de linkuri catre filme si muzica piratata.

Acum, procesul a fost finalizat si proprietarii site-ului au fost condamnati sa plateasca catre MPAA cate 30.000 $ despagubiri pentru fiecare din cele 3.699 materiale pentru care s-a stabilit incalcarea de copyright, in total 110 milioane $.

Compania care detinea site-ul, Valence Media, si proprietarii sai, Justin Bunnell si Wes Park, au declansat procedurile de faliment.

Decizia acestei plati compensatorii este una cele mai aspre intr-un astfel de caz.

Sursa: BBC,via blitztech.ro

Messenger pe telefonul mobil

De aici puteti descarca cateva variante de Chat pentru telefonul mobil.ImageHost.org

JAVA:
E-buddymobile
YMess 0.9

Symbian:

Slick messenger
Agile Messenger

duminică, 11 mai 2008

Program de detectare a userilor invizibili pe Y!M

Persian Gap :este gen Xeeber,introdu' ID-ul Yahoo Messenger a persoanei pe care vrei sa-l verifici in locul de search si veti vedea imediat(in casuta din dreapta) daca prietenul este offline sau invizibil!


NOU!
Cea mai buna alternativa: http://invisible.sasweb.net









Incercati cu incredere Persian GapImageHost.org

Un asa zis "Gamer" obosit!!

Ce Face RuneScape-ul din noi!!ImageHost.org

ImageHost.orgImageHost.org

sâmbătă, 10 mai 2008

Hard Disk eSATA cu racire activa de la Transcend

Compania Transcend a anuntat un hard-disk pe noua interfata eSATA care are in premiera racire activa.
Carcasa este realizata din aluminiu cu un design special si are un transfer teoretic de date de 3GB/s pe interfata eSATA si de 480Mb/s pe interfata USB 2.0, si pentru racire are un ventilator de 80mm foarte silentios.
StoreJet 35Ultra vine in pachet cu software automat pentru back-up, securitate si compresie si va suporta toate sistemele de operare cunoscute, Windows 2000/XP/Vista, Mac OS si Linux
Noul produs va fi disonibil cu un hard-disk de 500 de gb dar si doar ca o carcasa (rack) pentru montarea unui hard-disk cu interfata SATA dupa preferintele clientului.

Sursa: Digitimes

Microsoft isi indreapta atentia catre telefoanele mobile ieftine

Microsoft isi indreapta atentia catre telefoanele mobile ieftine, ca parte a strategiei de a raspandi tehnologie de informare, oamenilor din tarile in curs de dezvoltare. Aceasta initiativa se bazeaza partial pe un prototip deja dezvoltat pentru acest scop, numit Fone+.
Aceasta decizie este o schimbare subtila, acum ca Graig Mundie, chief research si strategy officer al Microsoft, a preluat Unlimited Potential Group. Grupul obisnuia sa se concentreze asupra laptopurilor ultra-low-cost, dar odata cu schimbarea conducerii, atentia se va indrepta catre Windows Mobile si telefoane mobile, prin intermediul carora utilizarea calculatoarelor va fi raspandita si in zonele mai sarace ale lumii.
Fone+ este, de mai multi ani, o idee Microsoft. Acum, dupa testarea prototipurilor, Mundie a spus ca e clar ca aceste dispozitive pot reduce costurile folosirii unui calculator.
Ideea este aceea de a conecta un smartphone low-end sau mid-end, care se bazeaza pe sistemele de operare Windows Mobile, la un televizor, prin intermediul unei statii de incarcare. In acest mod, datele de pe telefon vor fi afisate pe ecranul TV.
„Aceasta modalitate este mult mai ieftina, decat sa cumperi un calculator separat.” a declarat Mudie. Chiar si in zonele cele mai sarace din lume, oamenii au televizoare, iar Microsoft vrea sa foloseasca aceasta tehnologie pentru a raspandi utilizarea calculatoarelor, a adaugat acesta.
In prezent, telefoanele mobile sunt mai des intalnite decat calculatoarele. Numarul utilizatorilor din intreaga lume este estimat la 3 miliarde. De asemenea, si retelele de telefonie mobila sunt raspandite. Majoritatea populatiei este acoperita de retele de telefonie mobila, potrivit GSM Association si CDMA Development Group.
Calculatoarele low-cost, serviciile bazate pe Internet si tipuri speciale de softuri reprezinta alte trei obiective importante ale eforturilor de cercetare si dezvoltare ale companiei.
Anoop Gupta, vicepresedinte a Unlimited Potential Group a spus ca Fone+ se afla inca in dezvoltare, iar Microsoft nu are inca un termen stabilit pentru lansarea unui produs anume.

Sursa: ComputerWorld.com

vineri, 9 mai 2008

Electronic Arts anunţă Burnout Paradise pentru PC

Electronic Arts a anunţat că studiourile Criterion Games vor lansa o versiune PC a jocului de curse Burnout Paradise, ce va include un mod multiplayer extins, noi opţiuni online, cât şi content creat de comunitatea de jucători.
Creat:Computergames.ro
Sursa:Computergames.ro

Video:

CERF(Prima zi)

CERF 2008 este deschis la Bucuresti in perioada 7 - 11 mai, la Romexpo. La cererea unora dintre cititorii nostri si cu o mica intarziere regretabila din motive tehnice, incepem acum seria materialelor realizate de editorii HIT.ro la CERF, editia a XVII-a.
In prima zi am luat pulsul evenimentului. Si pentru ca toti comunicam si avem nevoie de servicii si provideri in domeniu, am decis sa dedicam primul material spatiului de telecomunicatii amenajat in cadrul expozitiei. Nu am omis insa nici alte puncte atractive de la CERF 2008. Dar va lasam sa descoperiti singuri acest lucru in materialul care urmeaza.

Sursa:Hit.ro

joi, 8 mai 2008

AMD planuieste procesoare Opteron cu 6 si 12 nuclee




AMD a anuntat noi detalii despre roadmap-ul procesoarelor sale.

Dupa ce si-a rezolvat problemele cu procesoarele quad-core si a lansat modelele Phenom cu trei nuclee, AMD isi anunta planurile pentru procesoare cu 6 si 12 nuclee, e drept, destinate pietei serverelor. Dar nu inainte de Shanghai.

Dupa cum se stie, procesoarele Barcelona vor fi urmate de procesoarele Shanghai (Deneb pentru servere), care vor fi realizate intr-o tehnologie asemenatoare cu Barcelona, dar pe 45 nm, ceea ce va duce la o imbunatatire a performantei (cu mai bine de 20%) si a consumului de putere (cu 20% mai mic).

Procesoarele Shanghai vor fi compatibile cu platforma actuala, Socket F (1207), dar vor avea un cache L3 de 3 ori mai mare, de 6 MB, vor include suport pentru Hyper Transport 3 (HT3) pe 3 cai, si suport pentru memorie DDR pana la 800 MHz. Productia quad-core-urilor Shanghai, ale caror prime mostre au fost prezentate la CeBIT si au fost deja trimise la producatori, va incepe spre sfarsitul acestui an, primele procesoare urmand sa apara pe piata in Q1 2009.

In a doua jumatate a lui 2009, AMD planuieste sa lanseze un procesor cu 6 nuclee single-die, compatibil cu Socket F, si care poarta numele de cod Istanbul.

Acesta va fi urmat de o noua platforma, botezata Maranello, care se pare ca urmeaza sa fie lansata abia in 2010, si care pare sa inlocuiasca Sandtiger, platforma despre care AMD vorbea in urma cu un an si care promitea procesoare cu pana la 8 nuclee. Maranello nu va mai fi compatibil cu Socket F, va suporta memorie DDR3 si HT3 pe 4 cai.
Maranello, realizata tot pe 45 nm, va include un procesor cu 6 nuclee, single-die, cu 6 MB de cache L3, numit Sao Paolo si unul cu 12 nuclee, dual-die, cu 12 MB de cache L3, numit Magny Cour. Noua platforma va include functionalitati avansate de power management, hardware throtlling si va include chipset-urile proprii de la AMD, RD890S si RD870S pentru northbridge si SB700S pentru southbridge.

Noul roadmap, care bate destul de departe pentru o industrie atat de dinamica, inseamna ca AMD nu va lansa procesoare pe 32 nm mai devreme de 2010, adica la un an dupa ce Intel va face acest lucru, nereusind deci sa recupereze distanta de aproximativ un an pe care Intel a impus-o odata cu lansarea primelor procesoare quad-core. In acest context, trebuie amintit si faptul ca Intel planuieste sa lanseze deja anul acesta procesoare cu 6 nuclee.

(Sursa: TG Daily)

DOOM 4, in desfasurare


Productia jocului Doom 4 a inceput, au declarat oficiali ai studiourilor id Software. Todd Hollenshead, director executiv in cadrul studiourilor id Software a afirmat ca echipa care va lucra la noul FPS care continua seria Doom va fi marita.
" Este esential ca id Software sa aiba cele mai creative minti pentru a produce acest joc" a mai adaugat Todd Hollenshead. Ultimul joc din serie lansat anul trecut in luna aprilie a fost Doom 3: Resurrection of Evil.

Sursa: Hit.ro

miercuri, 7 mai 2008

Virusii troieni se ascund chiar si in MP3-uri

Atacatorii online au gasit o noua modalitate prin care sa-i pacaleasca pe utilizatori sa descarce produsele lor: fisiere MP3 false.

Marti, vendorul de securitate McAfee a informat ca a detectat foarte multe fisiere MP3 false care sunt distribuite prin retelele peer-to-peer. Desi fisierele au nume care le fac sa para inregistrari audio, acestea sunt de fapt programe Troian care incearca sa instaleze in calculator un player media falsificat si virusi, a declarat Craig Schmugar, un cercetator McAfee.

„Odata ce-l activezi, constati ca nu exista continut. Esti trimis pe un site pentru a instala un player de care nu ai nevoie, de fapt,” a adugat acesta.

Exemple de nume false de fisiere sunt: preview-t-3545425-changing times earth wind .mp3 si t-3545425-just got lucky.mp3. Utilizatorii sunt indemnati sa accepte un acord de licenta inainte ca Troianul sa instaleze cele doua programe pe calculator: Mirar si NetNucleus.

In mod ironic, in timp ce softul Mirar spune ca nu va afisa pop-up-uri, NetNucleus trimite ad-uri pop-up, asa ca utilizatorii care nu isi dau seama ca instaleaza doua programe ar putea sa realizeze ca sunt pacaliti, a spus Schmugar.

In ultimele cateva zile McAfee a detectat astfel de fisiere pe mai mult de 360 000 de calculatoare.

Sursa: IDG News Service

Sony creeaza o celula de combustibil pentru device-uri mobile

Sony a prezentat prototipul unei celule de combustibil de dimensiuni suficient de mici pentru a putea fi folosita pentru alimentarea unui telefon mobil.

sony-cell-small.jpgSistemul prezentat de Sony este de fapt unul hibrid, incluzand atat o celula de combustibil (fuel cell), cat si o baterie litiu-polimer suplimentara, pentru a face fata perioadelor de consum de putere mai ridicat din device-urile mobile.
In acelasi timp, metanolul este folosit pentru a incarca bateria litiu-polimer, permitand ca device-ul portabil alimentat de acest sistem sa mai functioneze o perioada dupa ce combustibilul s-a terminat, ceea ce nu se intampa la celulele de combustibil obisnuite.
Sistemul are dimensiuni de 50 x 30 mm, celula de combustibil fiind alimentata cu metanol. Conform Sony, 10 ml de metanol sunt suficienti pentru 14 ore de video pe telefonul mobil (in standardul 1seg, un concurent japonez pentru DVB-H).
Compania japoneza nu a dat alte detalii despre sistem, decat faptul ca puterea maxima instantanee a sistemului poate ajunge la 3 wati.
Desi este deocamdata in stadiul de prototip, Sony intentioneaza sa comercializeze in curand acest sistem in device-urile sale mobile.

(Sursa: Engadget, Tech-On)

marți, 6 mai 2008

Folder Lock Download


Folder Lock este un soft de protejare cu parola, ce poate bloca, ascunde si cripta o multime de fisiere sau foldere in cateva secunde. Fisierele blocate nu pot fi sterse, redenumite, mutate si sunt inaccesibile. Programul este perfect portabil, putand proteja fisierele de pe stick-urile USB, dischete, CD-uri RW etc si nu necesita instalarea lui pe alte calculatoare pentru a putea fi citite de catre cel care le-a criptat.
OS:Windows 98/Me/2000/XP/2003 Server/Vista

Download Folder Lock

Sony Bravia V4500 acum si in Europa

Noua serie de LCD-uri HDTV Bravia V4500 de la Sony este acum disponibila si in Europa in diagonalele de 26, 32 si 37 inch. Toate aceste modele vor avea rezolutii de 1360 x 768 (WXGA) si vor fi dotate cu tehnologia Bravia Engine 2.
Contrastul maxim este de 33.000:1 pentru tv-urile de 26 si 32” iar toate, indiferent de dimensiune, vor avea un ungi de vizualizare de 178 de grade.
Sony a montat pe aceasta seria tunere HD ce pot capta si semnat DVB-T sau DVB-C. De asemenea a fost adaugata functia de Picture Frame Mode ce va reda pozele intr-un mod mai special. Pentru acest lucru a fost plasat pe carcasa si un port USB precum si intrare HDMI.
Pretul nu a fost comunicat.
Creat:hit.ro
Sursa: Sony

luni, 5 mai 2008

Un set de imagini din Mafia 2

2K Games a dat publicitati o serie de noi imagini din jocul Mafia, ilustrand continuarea jocului Mafia dezvoltat de 2K Czech (ex-Illusion Softworks), aceiasi companie care a dezvoltat si jocul original. Actiunea se pretrece la sfarsitul anilor 1940 si inceputul anilor 1950 in a lume a mafiei cu caractere credibile si masini frumoase. Mafia 2 este in dezvoltare pentru platformele PC, Xbox 360 si PS3.

Download Imagini din Mafia II

YouTuber 2.8 Download


YouTuber este o aplicatie gratuita care permite descarcarea videoclipurilor de pe YouTube si salvarea lor.Puteti descarca fisierele direct de pe YouTube.Mai jos puteti descarca varianta 2.8 de la You_Tuber.

Download YouTuber 2.8

duminică, 4 mai 2008

Colaborare între Cray şi Intel

Supercalculatoarele Cray vor funcţiona pe platforme oferite de Intel! Cele două companii au anunţat la sfârşitul lunii aprilie că au încheiat o înţelegere pe o perioadă de mai mulţi ani. Intenţia lor este ca produsele realizate din această colaborare să contribuie la rezolvarea celor mai complexe provocări din domeniul ştiinţific, ingineresc sau uman.

Cray şi Intel intenţionează să dezvolte o serie de tehnologii inovative în domeniul procesării multi-nucleu şi în cel al interconectării componentelor pe care să le folosească în viitoarele HPC-uri.

Alăturarea experienţei celor două companii: procesoarele Xenon şi tehnologiile HPC vor duce fără îndoială la obţinerea unor supercalculatoare care să oglindească statutul de lider de piaţă al celor de la Intel, respectiv Cray.

Sursa: Intel,Cray,technogeek.ro

Amânare pentru Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition


Capcom a anunţat că lansarea Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition pentru PC şi Xbox 360 a fost amânată până pe 6 iunie 2008. Pe lângă jocul original, Colonies Edition va include noi moduri de joc - 3 pentru single-player, 6 pentru multiplayer - 5 modele de personaje, noi arme, o nouă perspectivă (over-the-shoulder) cât şi suport cross-platform pentru meciuri online Xbox 360 - PC.

Sursa:ComputerGames.ro

sâmbătă, 3 mai 2008

ESET NOD32 Antivirus 3.0.650 Free Download


ESET NOD32 Antivirus + Antispyware:
This component is in fact an improved version of the award-winning scanning engine of NOD32 Antivirus v2.7. With respect to program's unprecedented scanning speed, the following improvements have been made:
Improved system of cleaning and deleting infiltrations. The antivirus system now intelligently cleans and deletes infiltrations with no need for user interaction.
Computer scan can be run in background in order to use only a part of system resources. Thus scanning will not affect the
performance of your computer and you will be able to work on it as usual.
The resident protection supports archive scanning.
Update optimization, smaller update package size than in version 2.7, more effective management and protection of update files against damage.
Email protection for users of Outlook Express.
www.eset.com

Download ESET NOD32

Neon Clock v1.0.1.5 Free Download

Big digital clock and beautiful 3D Screensaver.Amazing special effects will not leave you indifferent!You can use your current wallpaper as a background for clock and to adjust quantity of fires at will.Change the mood now! Fireworks screensaver on your display works as mood elevator.
The good mood will not leave more you!
OS Type:2k/XP/VISTA
Download Neon Clock

vineri, 2 mai 2008

Seagate - 1 miliard de hard-discuri fabricate


Pe 29 aprilie Seagate a anunţat că a fabricat hard-discul cu numărul 1 miliard. Este prima companie care atinge această cifră în producţia de hdd-uri, capacitatea totală de stocare a dispozitivelor fabricate din anul 1979 până în prezent fiind de aproximativ 79 de milioane de terabytes (echivalentul a 158 miliarde ore de vizionat imagini video).
Seagate este pe locul I în vânzarea de hard-discuri, deţinând 35% din piaţa de profil. Compania se aşteaptă să atingă cifra de 2 miliarde de produse fabricate în aproximativ 5 ani, atunci când următorul clasat - Western Digital - va atinge primul miliard.
Dacă primul hard-disc, ST506, lansat în 1979 avea capacitatea de stocare de 5 MB, cântărea cca. 2,25 kg şi costa 1.500 USD (300 USD per MB), hard-discurile de astăzi pot stoca informaţii de până la 1 TB, la un preţ per MB de 0,00022 USD.
Tehnologia continuă să evolueze iar SSD-urile (nou intrate pe piaţă) constituie un competitor de temut, însă e clar că HDD-urile vor avea un cuvânt greu de spus multă vreme de acum încolo.

Sursa: Seagate&technogeek.ro

In 2008 ne bucuram de cel mai mic desktop Dell

In ultima vreme laptopurile mici au fost in „lumina reflectoarelor”, dar noul PC de la Dell va pune, din nou, desktopurile in centrul atentiei.
Michael Dell, CEO-ul companiei, a prezentat, ceea ce el numeste „cel mai mic si cel mai ecologic desktop PC.” Dell a prezentat calculatorul de Ziua Pamantului, la conferinta Fortune Brainstorm din Pasadena, California.

Micul desktop este de 81% mai mic si foloseste cu 70% mai putina energie electrica decat un desktop obisnuit, one-tower, a spus Anne Camden, un purtator de cuvant al Dell.

Compania a refuzat sa comenteze cu privire la specificatiile hardware, numele produslui sau pret. Aceste detalii vor fi facute publice mai tarziu, anul acesta, cand desktopul va fi lansat.

Probabil ca acest dektop va concura cu Mac Mini de la Apple si cu MyMiniPC de la Everex, care sunt create pentru a economisi spatiu, avand aceleasi performante ca si calculatoarele de dimensiuni normale.

Sursa: IDG News Service&PCWorld.ro

USB Sim Card Reader


Cati dintre dumneavoastra au fost victima unui hot de telefoane sau cati dintre dumneavoastra s-au trezit intr-una din zile ca telefonul nu va mai citeste cartela SIM iar toate contactele si mesajele dumneavoastra au devenit brusc inaccesibile?
Pentru aceia care vor sa fie prevazatori si doresc sa-si faca un backup pot sa-si procure un cititor USB de cartele SIM pentru doar 25$ sau 60 lei. Cu ajutorul lui, puteti descarca toate datele de pe SIM direct in PC intrucat acesta vine insotit si de aplicatia necesara sincronizarii dintre cele doua echipamente urmand ca de fiecare data cat veti avea nevoie de aceste date sa le puteti reincarca usor inapoi pe orice cartela SIM.

Sursa: Mobilewhack

joi, 1 mai 2008

Sistem nou de racire pentru Sony PS3


Consola fanion a celor de la Sony, Playstation 3 este intr-o continua evoluti, desi nu se impun la prima vedere modificari necesare.
Acum consola Sony va primi un nou sistem de racire care deja a ajuns la a treia generatie si daca primele erau foarte masive si acopereau inclusiv chipul graphic (RSX), acum racirea va fi separate pentru fiecare dintre cele doua componente, grafica RSX si processor.
In noua formula au fost eliminate heat-pipe-urile care existau inainte fara a afecta in vreun fel performantele consolei, si din cauza modificarii totale a designului a fost permisa reducerea greutatii cu aproximativ 350 de grame fata de generatiile anterioare.
Eforturile Sony sunt strans legate de pretul de productie al consolei, care deja s-a injumatatit, daca acum producerea unei console PS3 costa 400 de dolari la lansare pretul era dublu, adica 820 de dolari americani, prin urmare in cativa ani vom avea posibilitatea achizitionarii consolei Sony la niste preturi pe care ni le vom putea permite cu totii.

Sursa: DailyTech

UNBELIEVABLE ACCIDENT

Incredibil accident asa se intampla cei care merg cu viteza mare si nu stapanesc masina .Tot mai multe accidente vad in ultimul timp chiar in Brasov la mine,ieri am fost in Poiana Brasov si am vazut un Ford Focus aruncat pur si simplu in sant!Azi am fost la Cheia si am vazut o masina inca neidentificata aruncata tot in sant dupa o rasturnare,inca nu am descoperit marca masini.Va las cu un Video,este filmat pe o auto-stradaun din strainatate un accident nemaipomenit,inca nu am aflat din ce tara!Va las pe voi!


UNBELIEVABLE ACCIDENT - The funniest videos are a click away

AMD v.s. Intel

In acest video de mai jos sunt prezentate celebrele procesoare AMD si INTEL,cum se comporta ele fara cooler-u standard(din fabricatie).De aceea am ales si eu INTEL dupa mari nelamuriri.Procesoarele sunt testate pe celebrul si vechiul joc Quake III Arena,un joc foarte bun la vreamea lui.Va las sa vizualizati clipul de mai jos!


- The funniest videos are a click away