VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 1 mai 2008

Sistem nou de racire pentru Sony PS3


Consola fanion a celor de la Sony, Playstation 3 este intr-o continua evoluti, desi nu se impun la prima vedere modificari necesare.
Acum consola Sony va primi un nou sistem de racire care deja a ajuns la a treia generatie si daca primele erau foarte masive si acopereau inclusiv chipul graphic (RSX), acum racirea va fi separate pentru fiecare dintre cele doua componente, grafica RSX si processor.
In noua formula au fost eliminate heat-pipe-urile care existau inainte fara a afecta in vreun fel performantele consolei, si din cauza modificarii totale a designului a fost permisa reducerea greutatii cu aproximativ 350 de grame fata de generatiile anterioare.
Eforturile Sony sunt strans legate de pretul de productie al consolei, care deja s-a injumatatit, daca acum producerea unei console PS3 costa 400 de dolari la lansare pretul era dublu, adica 820 de dolari americani, prin urmare in cativa ani vom avea posibilitatea achizitionarii consolei Sony la niste preturi pe care ni le vom putea permite cu totii.

Sursa: DailyTech