VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 2 mai 2008

In 2008 ne bucuram de cel mai mic desktop Dell

In ultima vreme laptopurile mici au fost in „lumina reflectoarelor”, dar noul PC de la Dell va pune, din nou, desktopurile in centrul atentiei.
Michael Dell, CEO-ul companiei, a prezentat, ceea ce el numeste „cel mai mic si cel mai ecologic desktop PC.” Dell a prezentat calculatorul de Ziua Pamantului, la conferinta Fortune Brainstorm din Pasadena, California.

Micul desktop este de 81% mai mic si foloseste cu 70% mai putina energie electrica decat un desktop obisnuit, one-tower, a spus Anne Camden, un purtator de cuvant al Dell.

Compania a refuzat sa comenteze cu privire la specificatiile hardware, numele produslui sau pret. Aceste detalii vor fi facute publice mai tarziu, anul acesta, cand desktopul va fi lansat.

Probabil ca acest dektop va concura cu Mac Mini de la Apple si cu MyMiniPC de la Everex, care sunt create pentru a economisi spatiu, avand aceleasi performante ca si calculatoarele de dimensiuni normale.

Sursa: IDG News Service&PCWorld.ro