VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 28 mai 2008

Internetul in 3 ani fara IP-uri!

Internetul poate ramane fara adrese IP disponibile pana in 2011, avertizeaza OCDE.

Conform unui raport publicat de OCDE (Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica), in prezent sunt folosite 85% dintre cele 4,3 miliarde de adrese IPv4 disponibile. OCDE estimeaza ca, pana in 2011, adresele IPv4 vor fi epuizate, ceea ce va reprezenta o situatie critica pentru viitorul internetului si al oportunitatilor pe care le ofera acesta.

Estimarea OCDE este mai pesimista decat cea facuta in urma cu un an de catre ARIN (American Registry for Internet Numbers), organizatia care supervizeaza alocarea adreselor de internet in America de Nord, si care aprecia atunci ca adresele IPv4 se vor epuiza in 6 ani.

Solutia pentru aceasta lipsa de adrese exista de mai bine de 10 ani, fiind reprezentata de versiunea 6 a protocolului IP, IPv6, care creste numarul de biti folositi de catre adresa de la 32 la 128, oferind astfel un numar practic inepuizabil de adrese.

Trecerea la IPv6 este insa destul de lenta, probabil datorita lipsei unei motivatii. OCDE urgenteaza acum guvernele si companiile sa grabeasca trecerea la IPv6, internetul fiind pregatit pentru acest lucru.

OCDE da ca exemple guvernele Japniei si Statelor Unite, care au facut deja pasi importanti in directia adoptarii IPv6. In SUA, fiecare agentie guvernamentala are ca termen limita luna iunie 2008 pentru a fi compatibila cu IPv6.

(Sursa: New Scientist, OCDE)&www.blitztech.ro