VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 2 mai 2008

Seagate - 1 miliard de hard-discuri fabricate


Pe 29 aprilie Seagate a anunţat că a fabricat hard-discul cu numărul 1 miliard. Este prima companie care atinge această cifră în producţia de hdd-uri, capacitatea totală de stocare a dispozitivelor fabricate din anul 1979 până în prezent fiind de aproximativ 79 de milioane de terabytes (echivalentul a 158 miliarde ore de vizionat imagini video).
Seagate este pe locul I în vânzarea de hard-discuri, deţinând 35% din piaţa de profil. Compania se aşteaptă să atingă cifra de 2 miliarde de produse fabricate în aproximativ 5 ani, atunci când următorul clasat - Western Digital - va atinge primul miliard.
Dacă primul hard-disc, ST506, lansat în 1979 avea capacitatea de stocare de 5 MB, cântărea cca. 2,25 kg şi costa 1.500 USD (300 USD per MB), hard-discurile de astăzi pot stoca informaţii de până la 1 TB, la un preţ per MB de 0,00022 USD.
Tehnologia continuă să evolueze iar SSD-urile (nou intrate pe piaţă) constituie un competitor de temut, însă e clar că HDD-urile vor avea un cuvânt greu de spus multă vreme de acum încolo.

Sursa: Seagate&technogeek.ro