VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 10 mai 2008

Microsoft isi indreapta atentia catre telefoanele mobile ieftine

Microsoft isi indreapta atentia catre telefoanele mobile ieftine, ca parte a strategiei de a raspandi tehnologie de informare, oamenilor din tarile in curs de dezvoltare. Aceasta initiativa se bazeaza partial pe un prototip deja dezvoltat pentru acest scop, numit Fone+.
Aceasta decizie este o schimbare subtila, acum ca Graig Mundie, chief research si strategy officer al Microsoft, a preluat Unlimited Potential Group. Grupul obisnuia sa se concentreze asupra laptopurilor ultra-low-cost, dar odata cu schimbarea conducerii, atentia se va indrepta catre Windows Mobile si telefoane mobile, prin intermediul carora utilizarea calculatoarelor va fi raspandita si in zonele mai sarace ale lumii.
Fone+ este, de mai multi ani, o idee Microsoft. Acum, dupa testarea prototipurilor, Mundie a spus ca e clar ca aceste dispozitive pot reduce costurile folosirii unui calculator.
Ideea este aceea de a conecta un smartphone low-end sau mid-end, care se bazeaza pe sistemele de operare Windows Mobile, la un televizor, prin intermediul unei statii de incarcare. In acest mod, datele de pe telefon vor fi afisate pe ecranul TV.
„Aceasta modalitate este mult mai ieftina, decat sa cumperi un calculator separat.” a declarat Mudie. Chiar si in zonele cele mai sarace din lume, oamenii au televizoare, iar Microsoft vrea sa foloseasca aceasta tehnologie pentru a raspandi utilizarea calculatoarelor, a adaugat acesta.
In prezent, telefoanele mobile sunt mai des intalnite decat calculatoarele. Numarul utilizatorilor din intreaga lume este estimat la 3 miliarde. De asemenea, si retelele de telefonie mobila sunt raspandite. Majoritatea populatiei este acoperita de retele de telefonie mobila, potrivit GSM Association si CDMA Development Group.
Calculatoarele low-cost, serviciile bazate pe Internet si tipuri speciale de softuri reprezinta alte trei obiective importante ale eforturilor de cercetare si dezvoltare ale companiei.
Anoop Gupta, vicepresedinte a Unlimited Potential Group a spus ca Fone+ se afla inca in dezvoltare, iar Microsoft nu are inca un termen stabilit pentru lansarea unui produs anume.

Sursa: ComputerWorld.com