VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

duminică, 18 mai 2008

Un eurocent pe minut in Cosmote


Toti clientii cartelei Cosmote pot sa comunice nelimitat cu un eurocent daca isi activeaza noua optiune care este disponibila pana la data de 30 iunie.Pentru numai 2 euro/luna, utilizatorii Cosmote pot beneficia nelimitat de tariful de un eurocent atat pentru minutul de convorbire cat si pentru mesaje scrise in retea. În plus, extraoptiunea mai ofera un tarif redus de 9 eurocenti/minut pentru apeluri catre toate retelele nationale.
Cosmote de asemenea, valabilitatea extraoptiunii de 400 de minute, 400 de SMS-uri in retea si 10 minute nationale pentru numai 5 euro/luna pana la 30 iunie. Toti utilizatorii cartelei Cosmote care au o extraoptiune activa beneficiaza de tariful catre orice retea de 9 eurocenti/minut, cel mai mic tarif unic catre orice retea pentru segmentul preplatit.

Citeaza Cosmote