VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 7 mai 2008

Sony creeaza o celula de combustibil pentru device-uri mobile

Sony a prezentat prototipul unei celule de combustibil de dimensiuni suficient de mici pentru a putea fi folosita pentru alimentarea unui telefon mobil.

sony-cell-small.jpgSistemul prezentat de Sony este de fapt unul hibrid, incluzand atat o celula de combustibil (fuel cell), cat si o baterie litiu-polimer suplimentara, pentru a face fata perioadelor de consum de putere mai ridicat din device-urile mobile.
In acelasi timp, metanolul este folosit pentru a incarca bateria litiu-polimer, permitand ca device-ul portabil alimentat de acest sistem sa mai functioneze o perioada dupa ce combustibilul s-a terminat, ceea ce nu se intampa la celulele de combustibil obisnuite.
Sistemul are dimensiuni de 50 x 30 mm, celula de combustibil fiind alimentata cu metanol. Conform Sony, 10 ml de metanol sunt suficienti pentru 14 ore de video pe telefonul mobil (in standardul 1seg, un concurent japonez pentru DVB-H).
Compania japoneza nu a dat alte detalii despre sistem, decat faptul ca puterea maxima instantanee a sistemului poate ajunge la 3 wati.
Desi este deocamdata in stadiul de prototip, Sony intentioneaza sa comercializeze in curand acest sistem in device-urile sale mobile.

(Sursa: Engadget, Tech-On)