VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 27 mai 2008

Cip-ul care va opri pirateria de jocuri ?!


Fondatorul Atari afirma ca un nou cip, care va fi inclus in aproape toate placile de baza ce vor apare pe piata, va opri pirateria de jocuri.

nolan-bushnell-atari.jpgVorbind la conferinta anuala Management Access Conference organizata de Wedbush Morgan Securities, fondatorul companiei Atari, Nolan Bushnell, a afirmat ca pirateria jocurilor va fi in curand istorie, datorita unui cip.

Bushnell a afirmat ca exista un cip de criptare, numit TPM, care va fi inclus in placile de baza din majoritatea sistemelor care apar acum pe piata. Bushnell s-a referit la acest cip ca fiind “stealth”, adica va fi inclus cumva pe ascuns, fara a se face mare tam-tam pe aceasta tema.

Acest cip va permite realiatorilor de jocuri sa le cripteze pe acestea cu o cheie privata verificabila, dar care nu “nu poate fi sparta de cei de pe internet sau prin dezvaluirea vreunei parole”, permitand extinderea puternica a pietei in zone unde pirateria era o problema pana acum.

Conform lui Bushnell, cip-ul respectiv nu va opri pirateria de muzica si filme, deoarece “cat timp poti sa-l vezi si sa-l auzi, poti si sa il copiezi”, dar “la jocuri este altceva, deoarece acestea sunt foarte integrate cu codul”.

Desi nu a dat alte detalii, Bushnell a afirmat ca acest TPM va opri practic pirateria de jocuri si ca, odata ce baza instalata de hardware cu TPM va deveni suficient de mare, vor apare si veniturile de pe pietele unde pirateria era ridicata.

(Sursa: Gamesindustry.biz)(www.blitztech.ro)