VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 7 mai 2008

Virusii troieni se ascund chiar si in MP3-uri

Atacatorii online au gasit o noua modalitate prin care sa-i pacaleasca pe utilizatori sa descarce produsele lor: fisiere MP3 false.

Marti, vendorul de securitate McAfee a informat ca a detectat foarte multe fisiere MP3 false care sunt distribuite prin retelele peer-to-peer. Desi fisierele au nume care le fac sa para inregistrari audio, acestea sunt de fapt programe Troian care incearca sa instaleze in calculator un player media falsificat si virusi, a declarat Craig Schmugar, un cercetator McAfee.

„Odata ce-l activezi, constati ca nu exista continut. Esti trimis pe un site pentru a instala un player de care nu ai nevoie, de fapt,” a adugat acesta.

Exemple de nume false de fisiere sunt: preview-t-3545425-changing times earth wind .mp3 si t-3545425-just got lucky.mp3. Utilizatorii sunt indemnati sa accepte un acord de licenta inainte ca Troianul sa instaleze cele doua programe pe calculator: Mirar si NetNucleus.

In mod ironic, in timp ce softul Mirar spune ca nu va afisa pop-up-uri, NetNucleus trimite ad-uri pop-up, asa ca utilizatorii care nu isi dau seama ca instaleaza doua programe ar putea sa realizeze ca sunt pacaliti, a spus Schmugar.

In ultimele cateva zile McAfee a detectat astfel de fisiere pe mai mult de 360 000 de calculatoare.

Sursa: IDG News Service