VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 28 mai 2008

Noutati despre Windows 7

Bill Gates si Steve Ballmer au dezvaluit o noua fata a multi=touch care va face parte din versiune de Windows.
Microsoft a inceput sa faca publice CEVA detalii privind viitorul sistem de operare, Windows 7,despre care pana in acest momentse ferea sa vorbeasca.
A fost facuta si o prezentare a unei noi interfete multi-touch, care va fi prezenta in Windows 7. Aceasta va perminte sa faceti lucruri deja foarte cunoscute de la Microsoft Surface, iPhone,precum si manipularea cu mainile a content-ului multimedia,harti,clipuri Video,imagini.
Foarte Adevarat este ca Windows 7 va fi suportata pe orice Computer cu un touchscreen.
Cel mai important este ca Bill Gates si Steve Ballmer au vorbit in cadrul unui interviu sustinut la conferinta D:All Things Digital,care a mentionat printre altele cate ceva despre Windows 7. Bill Gates a declarat ca acesta va apare in primu semestru' a,anului 2010, cu o versiune beta1 poate chiar anul viitor.
Conform lui Sinofsky, Windows 7 nu va mai avea celebrele probleme de compatibilitate de drivere care s-au vazut la trecerea XP=>Vista,aceste probleme fiind rezolVate in toatelitate deja in driver-ele Vista, care vor fi copiate si de Windows 7. De asemenea, Sinofsky a spus,ceea ce nu e o noutate,ca Windows 7 va avea Versiune de 32 biti,si respectiv de 64 biti.

Sursa: Daily Tech, CNET, Engadget

1 comentarii :

  1. bonzai spunea...

    pot sa faca din windows si nava spatiala...:))...tot mai bun e OS X si Mac-ul...:))..apropo...despre Apple nimic? urmeaza WWDC in cateva zile...ei chiar au chestii misto