VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 3 aprilie 2008

Virusul April Fool a lovit Internetul


O noua avalansa de virusi, cu tema Ziua Pacalelilor, a tintit Internetul, potrivit firmei de softuri de securitate, PC Tools.

Mesajele de email contin linkuri care ii directioneaza pe utilizatori catre siteuri Web ce ofera descarcari gratuite, de genul celor funny.exe, ecard.exe, foolsday.exe si kickme.exe. Odata descarcat si accesat pe calculator, fisierul stabileste o regula de exceptie pentru antivirus si incearca sa „contacteze sursa”, utilizand porturi variate de iesire.

Potrivit lui Kurt Baumgartner, ofiterul sef al PC Tools, pe problema amenintarilor de acest gen, modalitatea de impachetare, precum si sectiunile majore ale codului executabil s-au schimbat in mod semnificativ, indicand ca poate fi o alta varianta, iar metoda de detectare AV pentru astfel de amenintari este ca si inexistenta.

„Modalitatea cea mai eficienta prin care utilizatorii se pot apara impotriva acestor noi amenintari sunt produsele anti-malware, care utilizeaza o tehnologie ce tine cont de comportamentul utilizatorilor. Produsele AV traditionale, care utilizeaza detectarea semnaturii, nu sunt echipate cu un asemenea tip de tehnologie, iar amenintarile trec peste aceste modalitati de aparare ale utilizatorilor,” a afirmat Baumgartner.

„Fiti intotdeauna atenti si nu accesati la intamplare linkuri care v-au fost trimise prin casuta de email. Fiti si mai atenti, in momentul in care acele linkuri incearca sa descarce un fisier in sistemul vostru,” a completat Baumgartner.

Sursa: TechWorld