VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 3 aprilie 2008

Google adauga serviciul de arhivare a e-mail-ului

Google a lansat saptamana aceasta, Google Message Discovery, un nou serviciu asistat care protejeaza si arhiveaza e-mail-urile utilizatorilor.

Bill Kee, product marketing manager la Google, a prezentat serviciul respectiv la inceputul acestei saptamani, spunand ca noua aplicatie include filtrarea mesajelor si optiuni de securitate pentru blocarea spam-urilor si a virusilor inainte de a se infiltra in Inbox.

Google Message Discovery este disponibil, in prezent si incepe de la 25 de dolari pe utilizator pe an. Serviciul face parte din suita de aplicatii - GoogleApps Premier Edition – si este compatibil cu sistemele de mesagerie Microsoft Exchange si Lotus Domino.

Message Discovery va capta si inmagazina toate mesajele primite si trimise. Kee a spus ca serviciul creeaza politici pentru timpul de retentie al mesajelor si ofera control asupra autentificarilor, facilitand administratorilor cautarile prin e-mail.

Rebecca Wettemann, un analist al Nucleus Research din Wellesley a spus ca serviciul oferit de Google este o modalitate de a mai scapa de responsabilitati: „Google incearca sa sporeasca vizibilitatea arhivarii insa, mai important decat atat, beneficiile pe care le are asupra serviciilor la cerere fata de managementul manual.”

Pana in prezent, analistii au spus ca suitei de servicii GoogleApps ii lipseste capabilitatea de a suporta un numar mare de utilizatori.

Sursa: ComputerWorld.com