VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 4 aprilie 2008

Yahoo adauga comenzi de voce pentru cautarea Web pe mobil

Yahoo a dezvaluit noi caracteristici, ce au scopul de a facilita cautarea pe Internet si de a o face mai relevanta pentru utilizatorii de telefoane mobile.

Marco Boerries, seful departamenului de telefonie mobila al Yahoo, a afirmat ca scopul companiei sale este acela de a face milioane de linkuri Web mai accesibile pentru telefoane, permitandu-le utilizatorilor sa acceseze cu usurinta siteurile si sa utilizeze comenzi vocale pentru a efectua cautari pe Internet.

Compania Yahoo a lansat ultima versiune a serviciului oneSearch, intr-un efort de a-si dezvolta strategia de Internet mobil in fata ofertei de preluare, pe care i-a inaintat-o compania Microsoft.

Yahoo a incheiat intelegeri cu zeci de operatori din intreaga lume pentru a ajunge la un potential de 600 de milioane de utilizatori de telefoane cu servicii de Internet integrate. Compania a declarat ca vrea sa ajunga la 750 de milioane de utilizatori.

Compania Yahoo le va permite utilizatorilor oneSearch sa foloseasca comenzi vocale pentru a cauta servicii care depasesc sistemele mobile de recunoastere vocala actuale sau serviciile 411, care sunt structurate pe categorii simple, cum ar fi „listarile locale”.

Serviciile de recunostere a limbajului conventional limiteaza temele potentiale, de cautare la cativa termeni, utilizand, astfel, un vocabular foarte limitat. OneSearch permite efectuarea de cautari „vaste” pentru listele de zbor, locatii, nume de siteuri Web, restaurante, stiri sau jocuri.

Serviciul oneSearch le permite utilizatorilor sa treaca de la comenzile vocale la comenzi manuale si invers, in orice moment, si ofera sugestii de alternative pentru cuvinte care suna asemanator, a afirmat Boerries.

Rezultatul unei cautari vocale este redat in aproximativ cinci secunde, potrivit lui Boerries. El a completat ca, in retelele mai lente, afisarea rezultatelor unei astfel de cautari poate dura intre 10 si 20 de secunde.
Sursa: Computerworld.com