VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 7 aprilie 2008

Pretul iPhone-ului a scazut la 99 de euro, in Germania


Germanii pot obtine acum un iPhone pentru numai 99 de euro(155 dolari), o reducere nemaintalinita pana in prezent in alte state, de catre alti operatori. Acest lucru va alimenta totodata zvonul unui iminent model 3G.

Conform lui Ben Wood, analist la CCS Insight, aceasta reducere este interesanta din doua puncte de vedere: iPhone-ul n-a mai fost niciodata ieftinit, iar acest pas ar putea sa insemne apropierea lansarii unui model nou, care va include optiunea 3G.

Modelul de 16GB costa, inca, 499 de euro. Pretul promotional pentru modelul de 8GB a fost facut valabil de azi pana in 30 iunie pentru clientii care se vor inscrie la cel mai scump abonement T-Mobile, numit Complete XL, ce costa 89 de euro pe luna. iPhone-ul va fi disponibil si la pretul de 249 de euro la abonamentul Complete S, ce include mai putine minute si mesaje text, pretul acestuia fiind de 29 de euro pe luna.

Strategia de preturi a T-Mobile este extrem de diferita pentru iPhone. Pana acum, Apple a dus batalii mari pentru interzice operatorilor sa comercializeze telefonul la preturi mai mici pentru a-si proteja astfel piata playerelor muzicale, precizeaza Wood care pune sub semnul intrebarii starea de multumire a companiei legata de pretul telefonului.

„Acum ramane de vazut daca O2 si Orange vor decide sa ofere reduceri de pret similare,” a mai spus Wood.

Potrivit aceleiasi surse pretul iPhone-ului a reprezentat o mare bariera pe piata din Europa: „Poti intra intr-un magazin sa achizitionezi un Nokia N95 pentru un pret apropae nesimnificativ. 400 de euro pentru un iPhone este prea mult.”

Un purtator de cuvant de la T-Mobile a declarat ca dupa 5 luni de la lansarea unui astfel de produs e normal sa existe vanzari promotionale. Cat despre lansarea unui nou model, acesta a refuzat sa dea vreo declaratie, spunand ca Apple trebuie intrebat cu privire la acest aspect.

Sursa: IDG News Service