VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 7 aprilie 2008

LuxeMate 600 Laser – cel mai nou sistem desktop combo, de la GeniusCompania Genius a lansat incepand din aceasta luna si pe piata romaneasca LuxeMate 600 Laser, cel mai nou sistem desktop combo, ideal pentru segmentul office. Tastatura beneficiaza de un finisaj lucios, un design de tip slim, 12 extra-tastele argintii si sistem wireless, in timp ce mouse-ul de dimensiuni reduse imbina perfect nuantele tastaturii si completeaza intreg sistemul.

Cele 12 extra-taste sunt proiectate pentru acces rapid multimedia, oferind un mai mare confort in cazul navigarii pe Internet, iar functia de blocare Vista cu care este inzestrata tastatura confera siguranta calculatorului. De asemenea, tehnologia laser si wireless cu care este prevazut mouse-ul, ofera maxima mobilitate si o acoperire mai mare a suprafetei de lucru.

Noul desktop combo LuxeMate 600 de la Genius beneficiaza de un sistem „plug and play” pentru o instalare usoara la calculator si de o tehnologie de economisire a energiei, care prelungeste durata bateriei cu pana la opt luni.

Sistemul este disponibil incepand din aceasta luna si in Romania prin partenerii autorizati Genius, pretul de referinta fiind de 26 euro.

Genius