VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 8 aprilie 2008

In Europa s-a dat liber la folosirea mobilului in avion

Comisia Europeana a permis utilizarea telefoanelor mobile in avion, introducand masuri pentru armonizarea cererilor tehnice pentru utilizarea serviciilor mobile, in timpul zborului.

Asta inseamna ca 90% dintre europenii care zboara cu avionul pot fi contactati in timpul zborului, potrivit Comisiei. Sistemele comerciale avute in vedere de liniile aeriene, in acest moment, se concentreaza pe serviciile MCA pentru telefoanele GSM (Global System for Mobile Communications), operand in frecventa de banda de 1.800MHz, pe care 90% dintre pasagerii de zbor o detin, in timpul calatoriei.

Ca rezultat al introducerii acestor masuri de catre Comisia Europeana, furnizorii locali vor putea sa inmaneze licente pentru a face ca aceste servicii sa fie puse in practica.
Viviane Reding, comisarul pentru telecomunicatii al UE, a afirmat ca a fost necesara o reglementare pentru ca acest nou serviciu sa fie creat.

In acelasi timp, daca utilizatorii vor primi „facturi telefonice foarte scumpe, serviciul nu va decola,” a avertizat Reding.

Luna trecuta a fost autorizat, in premiera mondiala, efectuarea primelor apeluri telefonice din avion, in timpul unui zbor comercial al Emirates Airline, ca urmare a adoptarii sistemului AeroMobile, o joint venture intre Telenor si ARINC, de catre compania de zbor.
Sursa: InfoWorld