VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 23 aprilie 2008

Personalizeaza-ti paginile Web cu Mash Maker, de la Intel

Compania Intel a lansat o noua extensie a browserului, care le permite utilizatorilor sa creeze mashup-uri orientate spre clienti, in timp ce navigheaza pe Internet. Instrumentul garanteaza ca ii va ajuta pe utilizatori sa imbunatateasca siteurile pe care le viziteaza, cu informatii personalizate ca fac referire atat la date geografice, cat si la camere de hotel disponibile si la anumite zboruri.

Noul Intel Mash Maker este construit din numeroase aplicatii ce pot depista intelesul siteului Web la care sunt conectate si imbunatati continutul existent, avand la baza preferintele si interesele utilizatorilor, potrivit companiei Intel. Compania va lansa o varianta beta a acestei noi tehnologii la expozitia O’Reilly Web 2.0, care are loc la San Francisco.

Instrumentul, care a fost testat de 8.000 de utilizatori, include o bara de sugestii pentru Internet Explore 7 si Firefox 3, ce le arata utilizatorilor noi mashup-uri pentru o pagina Web, conform intereselor si preferintelor pe care acestia le manifesta, a afirmat Robert Ennals, senior reasearcher la Intel Research Berkeley si arhitect al acestui produs.

Un cleste incorporat in acest instrument ii „arata” lui Mash Maker ce este util intr-o pagina Web: date, imagini si harti, care sunt ele insele reclasificate ulterior, pentru mashup-uri viitoare.

O interfata de programare pentru o aplicatie deschisa le permite utilizatorilor sa-si creeze propriile aplicatii si sa le adauge ulterior altor pagini.

Instrumentul include o baza de date wiki-style, unde utilizatorii pot accesa o interfata si pot „invata” care este intelesul unui continut de pe o pagina Web.

Sursa: Computerworld.com

1 comentarii :

  1. Anonim spunea...

    good start