VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 23 aprilie 2008

Cel mai mic Handycam Full HD vine de la Sony


Sony a lansat noul Handycam HDR-TG3E. Modelul este puţin mai mare decât telefonul mobil, producătorii lăudându-se că este vorba despre cel mai mic, cel mai subţire şi mai uşor camcorder capabil să înregistreze în format Full HD 1920x1080, cu sunet surround 5.1.
HDR-TG3E este învelit într-o carcasă din titan. Învelişul solid este finisat prin tehnologia Premium Hard Coating, care îi oferă un strat protector suplimentar rezistent la zgârieturi.
Aparatul pune la dispoziţie un ecranu LCD tactil. Modurile Record, Movie/photo şi zoomul pot fi accesate prin intermediul butoanelor aşezate în dreptul degetului mare. Modul „Quick On” permite capturarea de imagini după mai puţin de o secundă de la pornirea aparatului. Înregistrarea porneşte automat, la deschiderea ecranului tactil Clear Photo LCD Plus, de 2,7 inci (6,86 cm).
Imaginile pot fi stocate pe cardul Memory Stick PRO Duo, de 4GB, inclus în pachet. Un Memory Stick opţional de 16GB poate stoca filme Full HD de până la 5 ore şi 55 de minute, în modul Long Play.
Senzorul ClearVid CMOS cu tehnologia Sony Exmor asigură o sensibilitate ridicată şi reduce zgomotul de imagine.
Procesorul de imagine BIONZ menţine calitatea imaginilor, indiferent dacă este vorba de înregistrări video sau poze. Fotografii de înaltă rezoluţie, de 4 megapixeli, pot fi înregistrate în modul foto, respectiv de 2,3 megapixeli în timpul filmării în mod HD.
Funcţia Face Detection reglează automat focalizarea, expunerea, balansul culorilor, pentru filmări dar şi pentru fotografii. Aparatul recunoaşte până la 8 feţe într-o scenă. Tehnologia de compresie utilizată permite alocarea unui spaţiu mai mare subiecţilor umani, pentru detalierea feţelor, şi mai puţin zgomot de imagine.
Tehnologia D-Range Optimiser reglează dinamica culorilor. Sunetul surround digital 5.1 este intensificat de microfonul direcţional cu zoom, care focalizează pe subiectele aflate în prim plan. Indexările Visual Index, Film Roll Index şi Face Index permit găsirea scenelor favorite.
Fişierele de pe cardul Memory Stick pot fi inscripţionate pe DVD, prin apăsarea butonului „Disc Burn”. După transferarea fişierelor pe calculator, soft-ul Picture Motion Browser, inclus în pachet, permite organizarea şi sortarea imaginilor după dată, sub forma unui calendar. Modul de vizualizare Map view afişează informaţii precum locaţia în care au fost înregistrate imaginile, dacă utilizatorul poartă cu el la filmare sau fotografiere o unitate GPS opţională.
Handycam-ul TG3E poate fi conectat la orice televizor compatibil BRAVIA Sync printr-un cablu HDMI opţional.
Noul Handycam HDR-TG3E va fi disponibil începând cu luna mai 2008.

Sursa: Sony