VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 23 aprilie 2008

Asus Essentio CS5110

Asus se laudă că au realizat cel mai mic PC echipat cu o placă video individuală, care este o placă NVIDIA GeForce 8600M GT având memorie de 256 MB. Cu asemenea grafică pe un sistem de doar 200x290x80 mm şi 3,4 kg, Asus Essentio CS5110 se adresează în principal lumii home-theater. Şi asta pentru că pe lângă grafica ce permite rezoluţii full HD, sistemul este echipat cu ieşire digitală audio S/PDIF, sunet Azalia 7.1 şi un drive Blu-Ray în format subţire (sau un dvd clasic, dacă nu vreţi să recunoaşteţi victoria Blu-Ray asupra HD DVD :P ). Îl puteţi pune oriunde în casă deoarece sistemul de disipare a căldurii este silenţios şi eficient (doar 23.9dB în mod idle).

Tehnologia Splendid din spatele afişării video permite ajustarea dinamică a luminozităţii şi contrastului (de exemplu în cazul scenelor de noapte sau întunecate) şi o optimizare dinamică a culorilor pentru ca imaginea să fie foarte aproape de natural.

Sistemul se bazează pe o placă de bază cu chipset Intel G35 (care suportă procesoare Core 2 Duo, Pentium Dual Core, Pentium 4 sau Celeron D), două sloturi DDR2 800 (suport maxim de 4GB), HDD de 3.5" SATAII de capacitate de la 250GB în sus. La conectică sistemul stă foarte bine: port Gigabit Ethernet, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.0+EDR, VGA şi HDMI, card reader 10 în 1, 6 porturi USB şi Firewire.

Sistemul va fi livrat cu Vista Home Premium, un kit tastatură/mouse/pad, telecomandă infraroşu compatibilă Vista, adaptor HDMI la DVI, dar cei de la Asus nu spun nimic legat de preţ şi data de lansare.

Sursa: Asus