VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 2 aprilie 2008

NVISION 08 punctul de intalnire pentru pasionatii de procesare vizuala

NVIDIA a anuntat NVISION 08, un eveniment de trei zile, pentru profesionistii si entuziastii pasionati de procesarea vizuala.

NVISION 08 va avea loc in perioada 25-27 august 2008, in San Jose, California, in centrul Silicon Valley si va cuprinde sesiuni tehnice, prezentari ale unor tehnologii revolutionare, discursuri, galerii de arta digitala si muzica live – toate centrate in jurul temei „NVISION - Lumea procesarii vizuale”.

Aducand laolalta sute de participanti din toata lumea – designeri, artisti, producatori de filme, dezvoltatori de software, inventatori, cercetatori, si, nu in ultimul rand, internauti – NVIDIA si partenerii sai vor transforma in aceasta vara centrul orasului San Jose intr-o Mecca a procesarii vizuale.

Evenimentul NVISION 08 va include: cateva idei oferite de catre persoane importante din industrie si de catre vizionari; conferinte, sesiuni de pauza, workshop-uri si demonstratii ale expertilor; iGames; o galerie de arta digitala; o competitie pe parcursul careia se va incerca doborarea recordului mondial la numarul de participanti la un LAN-Party si Marea Finala a Electronic Sports World Cup (ESWC).

Sursa: NVIDIA