VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 2 aprilie 2008

Internetul are o problemă legata de informatiile nefolositoare

Intre 1-3% din traficul de pe Internet reprezinta pachete de informatie fara sens care sunt folosite la atacurile DDOS (distributed denial of service) ce produc inchiderea siteurilor Web.

Arbor Networks a facut aceasta descoperire, o companie care se ocupa de analizarea traficului de pe Internet. Firma a cercetat mai mult de 68 de furnizori de Internet pentru a vedea cata informatie din trafic este daunatoare.

„Lucrul care ne surprinde este procentul aflat constant intre 1% si 3%,” a declarat Danny McPherson, CRO (chief research officer) la Arbor.

Atacurile DDOS incearca sa afecteze serverele victimelor prin obisnuitele mesaje de pe Internet. Atacatorii online incearca sa trimita atat de multe pachete, incat calculatoarele utilizatorilor nu mai pot functiona in mod normal. De exemplu, sa incarce pagini Web sau sa trimita e-mail-uri. Acest gen de incidente au devenit comune in ultimii ani.

Studiind datele de la aproximativ 1 300 de routere, in ultimele 18 luni, Arbor a identificat pachetele ICMP (Internet Control Message Protocol) folosite in atacurile DDOS, care au scazut rareori sub un procent din intregul trafic si ar putea creste cu usurinta la peste 6% in perioadele de varf.

Tintele cele mai comune sunt severele IRC (Internet Relay Chat), folosite de hackeri pentru a se cunoaste si vorbi online intre ei.

Sursa: IDG News Service