VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 2 aprilie 2008

Unelte noi care intrec backup-ul prin arhivare

Exista foarte multe persoane care inca sunt de parere ca arhivarea este acelsi lucru cu backup-ul sau implementarea HSM (hierarhhical storage management), a avertizat Atempo, cu ocazia lansarii ultimei versiuni a softului de arhivare digitala.

Compania sustine ca noul soft, numit Atempo Digital Archive (ADA), versiunea 2, realizeaza arhivarea mult mai eficient prin includerea datelor duplicate, a indexing-ului complet si o unealta de studiu, care poate analiza organizarea unui depozit de memorie pentru a determina cat contnut poate fi arhivat.

Arhivarea efectiva poate reduce cu mult incarcatura de backup, a declarat vice presedintele companiei din Paris, Karim Toubba, pentru ca odata ce datale devin mai vechi, acestea sunt arhivate si nu mai figureaza in ciclul de backup.

Un utilizator ADA a declarat: „De cand am implementat aceasta aplicatie, am eliberat mai mult de 30% din spatiul de pe discul sereverului nostru,” a spus Alain Lacave, IT manager la SNCF Bordeaux, parte a organizatiei responsabile de aproape intreg sistemul cailor ferate din Franta.

Toubba a spus ca, la fel ca majoritatea sistemelor de arhivare, ADA 2.0 se bazeaza pe tehnicile HSM, cu un agent pe server care muta informatia de la un depozit de memorie la altul.

El a adaugat faptul ca viioarea mare provocare pentru dezvoltatorii de sisteme de arhivare va consta in formatele fisierelor si in continutul voluminos.

Formatele reprezinta o problema, pentru ca daca depozitezi informatii pe o durata indelungata, trebuie sa stii daca acestea vor putea fi accesate si ani mai tarziu, cand probabil nu vei mai detine aceeasi versiune a aplicatiei cu ajutorul careia ai creat datele respective.

Sursa: IDG News Service