VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 11 aprilie 2008

NVIDIA lanseaza noile unitati de procesare grafica GeForce


Compania NVIDIA a lanst pe piata noile serii de unitati de procesare grafica si chipset-uri performante ce dezlantuie creativitatea utilizatorilor. Noile produse NVIDIA GeForce si NVIDIA nForce, incluzand unitatile de procesare grafica recent lansate GeForce 9800 GX2, GeForce 9800 GTX, GeForce 9600 GT, alaturi de chipset-ul nForce 790i Ultra SLI, le permit utilizatorilor sa-si optimizeze calculatoarele, pentru o performanta semnificativ imbunatatita in utilizarea celor mai noi sisteme de operare, aplicatii foto, cartografice, jocuri si filme HD. Procesorul GPU NVIDIA, in combinatie cu chipset-ul NVIDIA pentru placa de baza, le ofera utilizatorilor o mare varietate de posibilitati de a construi platforme de inalta definitie complet flexibile si scalabile.

Odata cu lansarea noii unitati de procesare grafica GeForce 9800 GX2, NVIDIA a oferit cea mai rapida solutie grafica din lume, conceputa pentru a rula cele mai intensive jocuri 3D, aplicatii 3D, filme HD actuale, la rezolutii extreme. Cu peste 256 de nuclee de procesare pe o singura placa video, unitatea de procesare grafica GeForce 9800 GX2 este cu aproximativ 60% mai rapida decat cel mai apropiat competitor. Combinand doua unitati de procesare grafica GeForce 9800 GX2 prin tehnologia SLI de la NVIDIA, utilizatorii pot beneficia de avantajul tehnologiei Quad SLI de la NVIDIA pentru Windows Vista si pot experimenta o performanta fara precedent, la cel mai inalt nivel de detaliu si rezolutie posibile in cele mai pretentioase jocuri si aplicatii ale momentului.

Pe langa unitatea de procesare grafica GeForce 9800 GX2, NVIDIA a introdus recent unitatea de procesare grafica GeForce 9800 GTX cu 128 de nuclee de procesare. Unitatea de procesare grafica GeForce 9800 GTX ofera atat tehnologia SLI cu doua placi, cat si SLI triplu, oferind cea mai flexibila si mai scalabila solutie multi-GPU din industrie.

Pentru toate unitatile de procesare grafica din seria a noua de la NVIDIA fundamentul cel mai solid este reprezentat de placa de baza ce integreaza chipset-ul nForce 790i Ultra SLI de la NVIDIA, cea mai overclock-abila platforma pentru procesoarele Intel. Conceputa pentru procesoare Intel actuale, precum si cele de generatie urmatoare, cu suport nativ al unui FSB de 1600MHz, chipset-ul nForce 790i Ultra SLI este compatibil cu memorii performante DDR3, PCIe Gen 2.0 si cu protocolul de comunicatii ESA (Enthusiast System Architecture) pentru monitorizarea in timp real a componentelor din PC. Platforma nForce 790i Ultra SLI MCP este certificata pentru a rula in configuratii SLI standard(cu doua placi), triplu SLI si Quad SLI. Placile de baza cu chipset nForce 790i Ultra SLI sunt disponibile pe piata.

Unitatile de procesare grafica NVIDIA GeForce din seria a noua sunt disponibile acum la parteneri de top precum: Albatron, ASUS, BFG, ECS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision, Leadtek, MSI, Sparkle, Palit, PC Partner/Zotac, PNY, Point of View, XFX si Zogis.

Placile de baza cu chipset nForce seria 790i de la NVIDIA sunt disponibile acum prin parteneri importanti precum: ASUS, DFI, EVGA, Foxconn, Gigabyte, MSI, PC Partner si XFX.

Sursa: NVIDIA