VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 12 aprilie 2008

Noile sisteme ii ajuta pe soferi sa evite ambuteiajele


Companiile Microsoft si Inrix spera ca prin imbunatatirea serviciilor de date, sa-i ajute pe soferi sa evite incurcaturile de circulatie.

Microsoft a declarat ca furnizeza o informare mai buna utilizatorilor Live Search Maps, prin intermediul unui nou sistem, ce include date referitoare la stazile laturalnice. Aceasta declaratie a fost facuta in aceeasi zi in care compania Inrix a lansat sistemul de prevenire in legatura cu traficul de pe teritoriul Statelor Unite. Inrix colecteaza date de la senzorii de pe autostrazi, montati de departamentele de transporturi si completeaza aceste date, cu informatii care ar ajuta la evitarea unor aglomerari iscate de programele scolare sau evenimentele sportive.

In ceea ce priveste compania Microsoft, sistemul sau ClearFlow combina date despre traficul de pe autostrazi, colectate de la senzori, cu informatii despre strazile din apropiere, care in mod normal nu au senzori. Ideea este de a-i ajuta pe soferi sa decida daca evita o strada principala aglomerata, in cazul in care pe strazile laturalnice se circula mai bine.

Sistemul ofera detalii despre cat de inguste sunt strazile laturalnice, cat de apropiate sunt, de autostrada, cate benzi au, ce fel de magazine sunt prin apropiere si cate intersectii exista pe mila.

Microsoft a utilizat aceasta tehnolgie in Seattle, timp de doi ani, iar acum o utilizeaza in 72 de orase din Statele Unite si Canada. Sistemul existent in Seattle reestimeaza, la fiecare cateva minute, datele colectate de pe aproximativ 820.000 de strazi, potrivit Microsoft.

Microsoft a incorporat cateva caracteristici ale sistemului ClearFlow si pe pagina sa Web Live Search Maps. De exemplu, Live Search Maps le permite deja utilizatorilor sa aleaga daca vor sa primeasca sugestii de directii in trafic. Aceasta caractersitica este intensificata acum cu tehnologia ClearFlow, a afirmat Microsoft.

Deocamdata, ClearFlow se aplica numai serviciilor pe care clientii le acceseaza de la un calculator, dar este de asteptat sa imbunatateasca si ofertele Windows Mobile, mai tarziu, in acest an, a afirmat un reprezentant al firmei de relatii publice a Microsoft.

Sursa: IDG News Service