VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 11 aprilie 2008

Dispozitivul Tube de la Nokia este noul rival iPhone


Compania Nokia a inceput sa faca afirmatii oficiale in legatura cu asa-numitul dispozitiv Tube, considerat ca fiind cel mai mare competitor pentru dispozitivul iPhone, de la Apple.

Kasey Farrar, purtatorul de cuvant al companiei Nokia, a afirmat intr-un interviu ca dispozitivul, a carui lansare este asteptata in a doua jumatate a anului, va fi primul telefon cu o interfata touch care ruleaza cu cel mai recent sistem de operare Symbian, numit S60. El a mai afirmat ca Nokia a lansat peste o duzina de dispozitive wireless touch care ruleaza cu sistemul de operare Linux, printre care se numara si N810 si N800.

Tom Libretto, vicepresedintele Nokia, a afirmat ca telefonul Tube va fi compatibil cu aplicatii Java si va permite incarcarea fotografiilor. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant al companiei nu a comentat afirmatiile facute de Libretto.

Dintr-un total de 437 de milioane de dispozitive wireless vandute de Nokia in 2007, 60 de milioane au concurat cu iPhone-ului Apple, aceste produse combinand aplicatia pentru voce cu alte functionalitati, cum ar fi camera sau MP3 playerul, a declarat Farrar.

Purtatorul de cuvant al Apple a afirmat ca se asteapta ca, in 2008, compania sa comercializeze 10 milioane de dispozitive.

Referitor la provocarea pe care iPhone-ul o constituie atat pentru Nokia cat si pentru alti producatori de dispozitive mobile, Farrar a afirmat ca iPhonul nu le-a dat deloc dureri de cap si ca acest dispozitiv le valideaza chiar strategia actuala de a lansa dispozitive concurente, prin intermediul seriilor N si E.

Sursa: Computerworld.com