VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 10 aprilie 2008

Microsoft va lansa Windows 7, anul viitor?


Microsoft a dat de inteles, zilele trecute, ca urmatoarea versiune de Windows va fi lansata in 2009. Acest lucru se poate datora si faptului ca Microsoft incearca sa-si recupereze pierderile provocate de Windows Vista, sistem care n-a avut succes in randul consumatorilor, mai ales in cel al companiilor mari.

Microsoft a declarat multa vreme ca va prezenta Windows 7 la trei ani dupa Vista, ce a fost lansat oficial in 2007. Windows Vista a fost prezentat la mai mult de sapte ani dupa Windows XP.

Conform News.com, Bill Gates a declarat la o intalnire de afaceri, din Miami, legata de Windoes Vista: „Candva, in anul viitor, vom avea o noua versiune.” Iar, Microsoft a spus ca va extinde perioada de disponibilitate pe piata a sistemului de operare Windows Xp pentru laptop-urile low-cost pana in 30 iunie 2010 sau pana la un an dupa lansarea Windows 7, depinde care data va fi cea mai inaintata.

Aceste doua aspecte, implica faptul ca Microsoft are ca scop lansarea Windows 7 la jumatatea anului viitor. Un purtator de cuvant al companiei a declarat ca Windows 7 era planuit sa fie lansat la 3 ani dupa Vista, insa Microsoft a grabit lucrurile pentru a castiga feedback de la utilizatori. Aceeasi sursa nu a mai dat si alte informatii.

Gates a mai spus ca este „super entuziasmat de ce va face Windows 7,” dar nu a elaborat acest subiect.

Microsoft a confirmat faptul ca sistemul de operare va fi diponibil in versiuni pentru consumatori obisnuiti si business si editii de 32B, respectiv 64B.

Sursa: ComputerWorld.com