VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 10 aprilie 2008

Microsoft investeste in domeniul medical

Microsoft le ofera europenilor softul Amalga, dedicat domeniului sanatatii, potrivit unui anunt facut de companie la evenimentul CohnIT, care a avut loc la Berlin.

Softul Amalga – care reprezinta o noua implicare a Microsoft in alte domenii de software – include mai multe componente, de la inregistrari despre cum pot fi ingrijiti pacientii, pana la evidentierea sarcinilor pe care le implica proiectele de cercetare si departamentele financiare.

Softul este construit pentru a extrage datele din alte sisteme si softuri medicale, utilizate de spitale intr-o baza de date si a le prezenta intr-o maniera corespunzatoare, expertilor medicali.

De exemplu, softul Amalga poate sa scoata fisa medicala a unui pacient si sa-i anexeze o radiografie, alaturi de alte date medicale stocate in diferite sisteme. Scopul este sa le ofere medicilor o modalitate mai rapida de a compila informatiile de care au nevoie pentru tratarea pacientilor si sa accelereze ritmul de administrare al spitalelor.

Microsoft a afirmat ca softul Amalga poate manageria peste 40TB de date, raspunzand rapid cererilor. Softul este construit in .NET Framework de la Microsoft si utilizeaza baza de date SQL Server a companiei.

Initial, Amalga a fost denumit Azyxxi. Doctorii Mark Smith si Craig Feied au construit sistemul alaturi de Fidrik Iskandar, inginerul de software.

Microsoft a cumparat Azyxxi, in 2006, de la companiile Datomics Licensing si General Datomics, fondate de creatorii Azyxxi. MedStar Health, o companie de sanatate, nonprofit care era co-proprietarul companiei General Datomics.

Softul Amalga este utilizat de opt spitale din reteaua MedStar Health, printre care se numara si Johns Hopkins Hospital.

Sursa: IDG News Services