VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 29 aprilie 2008

Microsoft ajuta la desconspirarea hackerilor

Militantii impotriva retelelor botnet pot achizitiona acum un nou instrument pentru desconspirarea atacatorilor, multumita companiei Microsoft.

Distribuitorul de software le ofera oamenilor legii acces catre un instrument special care atrage atentia asupra calculatoarelor din reteaua botnet, utilizand date compilate de la 450 de milioane de utilizatori, care au instalat instrumentul Malicious Software Removal, ce se distribuie odata cu sistemele Windows.

Microsoft ezita sa ofere detalii in legatura cu acest nou instrument, directorii executivi ai companiei au discutat despre acest lucru intr-o conferinta cu usile inchise. Instrumentul include date si softuri care ii ajuta pe oamenii legii sa afle mai multe detalii despre retelele botnet, din datele oferite de utilizatorii Microsoft, a afirmat Tim Cranton, associate general counsel insarcinat cu programele World Wide Internet Safety ale Microsoft.

Expertii in securitate ai Microsoft au analizat mostre din codul malitios pentru a a vedea ce se intampla intr-o retea botnet, a declarat Cranton.

Retelele botnet sunt retele de calculatoare hackuite ce pot fi utilizate pentru a trimite mesaje spam sau servere de atac, pe Internet. Acestea s-au aflat in atentia Microsoft de cativa ani buni, inca de cand compania le-a identificat ca fiind niste amenintari serioase la securitatea utilizatorilor de Internet. De fapt, referitor la aceasta problema, distribuitorul de software a organizat, in ultimii ani, cateva conferinte cu usile inchise, destinate fortelor de ordine, incluzand si un eveniment inaugural care a avut loc la Lyon, in Franta si care a fost gazduit de Interpol, a completat Cranton.

Microsoft nu a discutat niciodata despre instrumentul botnet, dar se dovedeste ca acesta a fost utilizat de politia din Canada, pentru a captura, la inceputul acestui an, o retea botnet.

In luna februarie, fortele de ordine din Surete du Quebec au utilizat instrumentul botnet al Microsoft pentru a captura o retea care infectase aproximativ 500.000 de calculatoare din 110 tari, potrivit capitanului Frederick Gaudreau, care conduce unitatea de politie provinciala ce se ocupa cu infractionalitatea pe Internet.

Sursa: IDG News Services