VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 29 aprilie 2008

Marea Britanie a realizat aparatul care „vede” sub haine

O companie britanică a dezvoltat o cameră care poate detecta arme, droguri sau explozibili ascunse, de la o distanţă de 25 de metri. Aparatul T5000, creat de compania ThruVision, foloseşte o tehnologie pentru identificarea obiectelor după razele electromagnetice naturale – cunoscute ca Teraherţi sau raze T – pe care le emit.
Camera poate detecta obiectele ascunse şi este eficientă când oamenii vizaţi se află în mişcare. Ea nu dezvăluie detalii legate de trupul persoanei, iar scanarea nu are niciun efect negativ, susţine compania.
Tehnologia, care are aplicabilitate atât în domeniul militar, cât şi în cel civil, poate fi utilizată în aeroporturile aglomerate, în marile magazine sau la evenimentele sportive şi va fi prezentată la o expoziţie ce urmează să aibă loc în Marea Britanie, în zilele de miercuri şi joi.
„Actele de terorism au zguduit lumea în ultimii ani, iar măsurile de securitate au fost înăsprite la nivel global. Capacitatea de a vizualiza atât obiectele metalice cât şi pe cele nemetalice pe care le ascund oamenii, de la distanţe de 25 de metri vor îmbunătăţi şi vor completa sistemele de securitate”, a spus Clive Beattie, Chief Executive la ThruVision.
Deşi această tehnologie ar putea îmbunătăţi activitatea de detecţie, ar putea ridica îngrijorarea legată de faptul că Marea Britanie devine o societate spionată, cu sute de mii de sisteme de supraveghere video cu circuit închis care monitorizează oamenii din întreaga ţară, în fiecare zi.
ThruVision oferă noua tehnologie înglobată în camera T5000, în colaborare cu Agenţia Spaţială Europeană.
Tehnologia se bazează pe faptul că toţi oamenii şi toate obiectele emit radiaţii electromagnetice la un nivel foarte redus. Razele emise se încadrează în spectrul electromagnetic între cele infraroşii şi microunde şi pot pătrunde prin pereţi.
În funcţie de material, semnătura undelor este diferită, astfel încât explozibilii pot fi distinşi dintr-un bloc de lut iar cocaina într-o pungă cu făină.

Sursa: CNET News