VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 29 aprilie 2008

GTA IV se lanseaza azi


Astazi se lanseaza in intreaga lume cel mai asteptat joc al anului: Grand Theft Auto IV, jocul produs de cei de la Rockstar Games. GTA 4 va aparea doar in versiunile pentru PlayStation3 şi Microsoft XBox 360.
Despre versiunea de PC a acestui joc inca nu exista informatii. GTA IV va fi probabil cel mai bine vandut joc din instorie deoarece analistii financiari se asteaptă ca acesta sa genereze castiguri de peste 400 de milioane de dolari numai in prima saptamana de la lansare, ceea ce inseamna mai mult decat incasarile pe aceeasi perioada a oricarui joc video creat vreodata.
Aceasta suma este comparabila cu cea obtinuta in prima saptamana de la lansare a productiei cinematografice de succes Pirates of the Caribbean: At World's End şi depăşeşte incasarile lui Halo 3, unul dintre cele mai bine vandute jocuri de până acum. Producătorii au anunţat că anul viitor vor fi lansate alte două episoade.
Take-Two a reafirmat ca jocul va beneficia in 2009 de doua episoade exclusive care vor fi lansate pentru consola Xbox 360.

Sursa: Hit.ro

Grand Theft Auto IV - Xbox 360 - The most amazing home videos are here