VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 7 aprilie 2008

O noua unealta ce usureaza efectuarea imprumutului online


Web siteul Zillow.com a lansat un serviciu online gratuit de imprumuturi prin care permite creditorilor sa caute imprumuturi cu rate personalizate. Mai mult de atat, siteul le permite utilizatorilor sa-si pastreze anonimatul.

Broker-ul online a spus ca Zillow Mortage Marketplace va insufla transparenta in ceea ce a fost un proces confuz, pana acum, pentru persoanle care fac imprumuturi. Noua unealta include un sistem de feedback public al creditorilor, care permite debitorilor sa-i evalueze pe creditorii contactati.

Zillow a lansat aceasta unealta pentru a furniza informatii cu privire la cererile consumatorilor si ofertele creditorilor, a declarat Rich Barton, CEO si cofondator al Zillow.

Compania a incercat sa-i ajute pe vendori sa consume mai putin timp si mai putini bani convingandu-i pe clienti, a adaugat Barton. „Ei ne-au spus ca nu le place sa-i sune pe oameni in timpul cinei. Acestia adora ideea a accesului gratuit pe o piata online anonima unde sunt mentionate cererile debitorilor care se pot potrivi cu criteriile dorite pentru a realiza un imprumut.”

Pentru a accesa Mortage Marketplace, utilizatorii trebuie sa dea clic pe „mortages”. Potentialii debitori pot solicita imprumuturi personalizate prin completarea unui formular, fara sa-si mentioneze datele personale.

Dupa ce debitorii trimit solicitarile, orice creditor care viziteaza Zillow, le poate vedea. De asemenea, mai pot vedea si ofertele propuse de alti creditori. Au acces numai acei creditori care sunt inregistrati pe site si sunt considerati profesionisti pe aceasta piata.

Sursa: ComputerWorld.com