VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 2 aprilie 2008

Laptopurile low-cost vor rula cu sisteme Windows XP



Compania Microsoft planuieste ca, la sfarsitul acestei saptamani, sa anunte extinderea disponibilitatii sistemului Windows XP si pentru laptopurile low-cost, dupa data de 30 iunie, relateaza o sursa familiara cu situatia.

30 iunie este data la care Microsoft planuieste sa opreasca vanzarea celor mai multe licente de Windows XP. Anuntul, potrivit caruia Microsoft va prelungi acest deadline pentru laptopurile low-cost, este asteptat sa fie facut in SUA, desi, se pare ca perioada va coincide cu desfasurarea forumului Intel Developer Forum (IDF), de la Shanghai.

O purtatoare de cuvant a companiei Microsoft a refuzat sa comenteze pe marginea acestor afirmatii.

Compania Intel profita de IDF pentru a anunta lansarea iminenta a computerelor ultraportabile si laptopurilor low-cost, care se bazeaza pe viitoarele sale procesoare Atom. Multe dintre aceste dispozitive nu vor avea capacitatea de stocare si memorare necesara pentru a rula sistemul Vista. Ca rezultat, producatorii de hardware si analistii industriali se asteapa ca majoritatea dispozitivelor sa ruleze fie cu sistemul Windows XP, fie cu Linux.

Microsoft a stabilit data de 30 iunie ca deadline pentru sistemul Windows XP, intr-o incercare de a-i determina pe utilizatori sa achizitioneze sistemul Windows Vista si, se pare ca, extensia sistemului Windows XP pentru laptopurile low-cost nu va afecta acest obiectiv.

Sursa: TechWorld