VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 8 aprilie 2008

Orange lanseaza serviciul TV pentru calculatoare, televizoare si mobile



Operatorul de telefonie mobila, Orange, va lansa un serviciu „cinema series”, prin intermediul caruia clientii vor putea viziona sase canale TV si videoclipuri-la-cerere pe televizor, calculator sau dispozitive mobile.

Este primul serviciu de acest gen, a declarat distribuitorul.

Compania Orange a lansat acest serviciu la evenimentul MIPTV 2008, de la Cannes, care a inceput luni si va continua pana vineri.

Serviciul va consta in sase canale (cinci plus unul copiat in modul high-definition) de filme si programe TV. In acelasi tim, Orange va oferi si programe la cerere, pentru televizoare, calculatoare sau telefoane mobile.

Pentru a urmari filme pe telefoanele mobile, utilizatorii vor avea nevoie de serviciul 3G, iar cu cat ecranul dispozitivului este mai mare, cu atat mai bine, a afirmat Beatrice Mandine, director de relatii publice al companiei Orange.
Serviciul oferit de Orange va fi lansat prima data in Franta, spre sfarsitul anului 2008. Planurile pentru alte tari nu sunt inca stabilite. Compania Orange nu a anuntat pretul serviciului, insa, potrivit Mandine, utilizatorii vor plati un abonament lunar.

Sursa: IDG News Services