VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 30 aprilie 2008

100 de modele de laptopuri sunt pregatite pentru platforma Puma

In jur de 100 de modele de laptopuri bazate pe paltforma cip pentru laptopuri Puma de la Advanced Micro Devices sunt disponibile inainte de lansarea cipurilor, programata in iunie, conform unui purtator de cuvant al companiei.
„100 de modele reprezinta de doua ori mai mult decat am avut cu ocazia lansarii celei mai recente platforme mobile,” a spus John Taylor, director of product la Graphics Products Group al AMD.

AMD planuieste sa-si lanseze platforma laptop Puma, in timpul expozitiei Computex din iunie, unde mai multe laptopuri bazate pe cipurile respective sunt asteptate. Combinand reducerea consumului de energie cu o grafica imbunatatita, Puma se bazeaza pe procesorul Turion X2 Ultra de la AMD, ce va fi lansat in curand.

Puma mai include un chipset cu grafica integrata si un cip de grafica individual, ATI Radeon HD3400. Conectivitatea wireless este furnizata prin intremediul unui alt cip cu suport pentru retea Wi-Fi: 802.11a, 802.11b, 802.11g si 802.11n.

Puma nu va fi singura platforma laptop prezentata la Computex. Intel planuieste sa lanseze procesorul Atom pentru laptopuri low-cost si o noua versiunea a paltformei laptop Centrino 2. De asemenea, laptopurile, care au la baza aceste cipuri, sunt asteptate sa fie prezentate.

Tehnologia Hybrid Graphics de la AMD, permite laptopurilor Puma sa faca usor schimbul intre procesoarele grafice integrate si cele individuale, alternand intre performanta si durata de viata mai lunga a bateriei.

Aceasta combinare de grafica ofera o crestere a performantei in comparatie cu cea bazata pe un cip individul, a concluzionat David Nalasco, senior technical marketing manager la Graphics Products Group al AMD.

Sursa: IDG News Service