VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 1 aprilie 2008

Google Docs va avea acces si fara conexiune la Internet


Google va lansa o caracteristica mult asteptata a aplicatiilor asistate – posibilitatea de a le folosi chiar si fara conexiune la Internet.

Prima aplicatie care va avea acces offline va fi procesorul word, a spus Ken Norton, product manager al Google Docs. „Scopul nostru este sa cream o experienta similara cu sau fara acces la Internet,” a adaugat acesta.

In urmatoarele 3 saptamani sau mai mult, Google va oferi aceasta aplicatie tuturor utilizatorilor, dandu-le posibilitatea sa vada si sa editeze documente fara conexiune. In aceeasi perioada spreadsheet-urile vor putea fi vazute din offline, insa nu si ediatate.

A treia componenta este o aplicatie pentru prezentarile in slide-uri care va ramana deocamdata fara acces offline. Oricum Google planuieste sa extinda accesul offline si la alte servicii asistate din suita Google Apps din care face parte Docs. Apps mai include Gmail, Calendar, Talk si altele.

Google Docs, o suita de softuri gratuite, disponibila oricarei persoane care detine un cont Google, este mai degraba destinata consumatorilor obisnuiti. Pe cand Google Apps este destinata mai mult pentru mediul de lucru in echipa si a fost adoptat de mai multe organizatii mici.

Compania spera ca atat Google Docs, cat si Google Apps se vor extinde si spre companiile mijlocii si mari, imbunatatind functiile de securitate si administrare.

Accesul offline la documente este „unul dintre cele mai mari lucruri cu care pot concura in industrie. Este un pas critic in obtinerea interesului utilizatorilor,” a spus Rebeca Wettermann, un analist din domeniu.

Sursa: TechWorld