VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 1 aprilie 2008

Trojan Horse ameninta sistemele Mac


Consultantul de securitate Sophos avertizeaza in legatura cu aparitia unei amenintari Trojan Horse in sistemele de operare Mac.

Firma nu s-a alarmat la aparitia stirilor despre vulnerabilitatea Imunizator Trojan, care lanseaza plangeri false in legatura cu faptul ca sistemele Mac au probleme de securitate, la instalare. Sophos i-a sfatuit si pe utilizatori sa nu se panicheze.

„Utilizatorii sistemului de operare Windows sunt familiarizati cu o asemenea vulnerabilitate, insa nu si cei care utilizeaza sistemul Mac,” a afirmat Graham Cluley, Senior Technology Consultant al firmei Sophos.

„Desi atacurile impotriva utilizatorilor sistemelor Mac sunt putine in comparatie cu atacurile asupra sistemelor Windows, se afla intr-o continua crestere. Utilizatorii sistemelor Mac trebuie sa invete din greselile facute, in trecut, de cei care utilizeaza Windows si sa fie precauti in legatura cu programele pe care le ruleaza pe calculatoare,” avertizeaza Cluley.

Expertii Sophos au afirmat ca noul virus Trojan Horse este legat indeaproape de o alta vulnerabilitate a sistemului Mac, depistata in aplicatia MacSweeper, care s-a concretizat, luna trecuta, intr-un atac prin intermediul reclamelor online de pe siteul Radio Times si ITV.com.

„Nu este ceva neobisnuit sa vedem cum hackerii isi impacheteaza aplicatiile malware in diverse moduri, astfel incat sa nu fie remarcate de softurile anti-malware,” a explicat Cluley.
Sursa: IDG News Service