VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 1 aprilie 2008

Microsoft a lansat Internet Explorer 8 Beta 1



Microsoft a lansat Internet Explorer 8 Beta 1


Microsoft şi-a ţinut promisiunea şi, în cadrul conferinţei MIX din Las Vegas a lansat versiunea 8 Beta 1 a cunoscutului Internet Explorer. Browser-ul beta este disponibil pentru mai multe sisteme de operare, din care fac parte Windows XP SP2, Windows Vista şi Windows Server 2003 SP2, cu menţiunea că nu va putea fi instalat pe versiuni de tip pre-release ale Windows Vista Service Pack 1.

Internet Explorer 8 Beta 1 include un nou meniu Favourites, Phishing Filter îmbunătăţit, Automatic Crash Recovery, “Webslices” şi "Activities" (un serviciu de management contextual al datelor). “Webslices” ajută la update-ul unor site-uri vizitate în mod regulat, fără a fi necesară accesarea site-urilor respective. IE8 va avea de înfruntat o concurenţă serioasă anul acesta. Mozilla lucrează la browser-ul Firefox 3.0 (aflat momentan în stadiul Beta 3), care a primit deja multe opinii favorabile pe Internet.

Download