VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 19 aprilie 2008

DVD-uri care se autodistrug dupa 48 de ore

O companie germana a ales sa introduca acum pe piata un nou tip de DVD care se autodistruge dupa doar 48 de ore.
Pretul acestuia este destul de mic, de doar 3,99 euro adica aceeasi suma care s-ar plati pentru inchirierea unui DVD cu film de la un centru specializat.
Avantajele acestui mediu de stocare sunt evidente, pentru ca nu mai trebuie facut un drum pana la centrul de inchiriere pentru returnarea DVD-ului sau plata vreunei garantii.
Procesul de autodistrugere incepe in momentul in care produsul este desigilat, si parent nu exista implementata nici o modalitate de protectie pentru aceste filme, motiv pentru care aceste filme vor putea fi copiate foarte simplu, in primele 48 de ore bineinteles.
Aceasta tehnologie ar fi fost deja introdusa cu success in Franta si Tarile Scandinave insa este doar o chestiune de timp pana cand vor disparea pentru ca pe viitor filmele vor putea sa fe inchiriate de pe internet in mod legal.

Sursa: Reghardware