VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 19 aprilie 2008

Negocierile dintre Yahoo si Google fac progrese


Yahoo a facut progrese spre externalizarea serviciului de advertising pentru propriul sau motor de cautare, spre Google. Acest lucru s-a intamplat dupa un test pozitiv al sistemului, s-a scris in Wall Street Journal.

O intelegere cu Google ar putea ajuta compania Yahoo sa reziste la oferta de 42 de miliarde de dolari, facuta de Microsoft.

Daca Yahoo ar fi avut de gand sa accepte oferta Microsoft, ar fi putut sa treaca cu vederea intelegerea cu Google, au afirmat persoane familiare cu aceasta problema.Yahoo a refuzat compania pentru ca oferta subevalueaza compania si vrea ca suma de achizitionare sa fie majorata. Microsoft a devenit din ce in ce mai nerabdatoare si a dat companiei Yahoo un termen limita sa accepte oferta (pana in 26 aprilie), amenintand ca mai tarziu de atat, va incerca o achizitionare ostila a companiei.

Yahoo nu a vrut sa comenteze despre aceasta afirmatie, iar Google nu a putut fi contactat. Oricum, sursele au declarat in Wall Street Journal ca este mai probabil un parteneriat intre Yahoo si Google.

Saptamana trecuta, cele doua companii au anuntat un test pe o perioada de doua saptamani in care Yahoo va furniza advertising online de la Google, impreuna cu propriile rezultate ale cautarilor. Yahoo si Google vor sa dezvolte o intelegere extensiva de search-advertising. O colaborare cu Google va creste fluxul de lichiditati al Yahoo cu mai mult de un miliard de dolari pe an, potrivit analistilor Mark Mahaney si Brent Thrill.

Yahoo a programat declararea profitului pe primul trimestru, in 22 aprilie. Daca acesta va fi mai mare decat este asteptat, compania poate sustine ca valoreaza mai mult decat 42 de miliarde de dolari, insa, in caz contrar, Microsoft isi poate intari pozitia.

Sursa: IDG News Service