VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

duminică, 20 aprilie 2008

Cum sa eviti dezastrele tehnnologice

De multe ori se intampla sa va impacientati si sa luati decizii pripite, insa atunci cand vine vorba de calculatoare, lucrurile sunt destul de firave. “Sfatul general pe care il ofer oamenilor este sa nu intre in panica sis a nu adopte o pozitie nucleara ca prima miscare,” e de parere Christopher Null, autorul “Dezastrelor.” “Oamenii imi spun, ‘Am avut problema asta, am reformatat hard discul. Si acum ce fac?’” In acest moment, e deja prea tarziu. Opriti-va si meditati asupra problemei inainte de a va pune in aplicare gandurile pripite.”

Va prezentam mai jos cateva sfaturi menite sa va usureze viata in momentele de cumpana din fata calculatorului.

Nu va comportati ca si cum le-ati sti pe toate

Tindem sa consideram putin deplasata notiunea de citire a instructiunilor inainte de a executa un task. O reactie oarecum fireasca la tonele de instructiuni intalnite la tot pasul, insa tineti minte: verificarea manualului nu va poate rani, ba chiar va poate furniza raspunsurile cautate de cele mai multe ori.

Echipamentele electronice se trateaza DELICAT

Desigur ca avem gadgeturi care supravietuiesc masinii de spalat sau cazaturilor. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa tratam cu indiferenta modul in care manvram echipamentele electronice.

Upgrade-urile sunt un fel de operatie.

Odata ce ati deschis carcasa PC-ului, acesta este un pacient pe masa de operatii. Primul lucru de care ar trebui sa tineti cont este acela ca sunteti acolo pentru a evita orice vatamar, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti precauti la fiecare pas.

Fiti pregatiti

Fie ca upgradati un driver, reinstalati o aplicatie sau incercati sa salvati informatii pretioase, incercati sa aveti la indemana tot instrumentarul necesar. Pastrati la indemana si ordonate, carcasele pe care aveti imprimate codurile de licentiere, surubelnitele si CD-urile cu aplicatii.

Intotdeauna fiti pesimisti

Cand dezastrele tehnologice va lovesc, cel mai bine este sa va pregatiti pentru cele mai proaste scenario. Chiar daca stiti ca mai aveti solutia back up-ului nu va bucurati pana cand nu v-ati vazut datele recuperate.

Adaptare dupa Harry McCracken