VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 30 aprilie 2008

Athlon X2, consum redus de la AMD

În proiectul AMD Green, formatia americană a dezvaluit procesoare cu eficinţă energetică crescută.Zic de două procesoare Dual-Core cu un consum mediu de 45W: AMD Athlon X2 4450e şi AMD Athlon X2 4050e. Noile procesoare se remarca consumatorilor de conţinut multimedia de high quality.
AMD Athlon X2 45W se uita la creşterea performanţelor procesoarelor Dual-Core colaborat cu reducerea consumului de electricitate.Reducerea cu până la 30% a consumului în comparaţie cu generaţiile anterioare de procesoare desktop Dual-Core. Aceste CIP-uri de la AMD reprezinta cele mai noi produse AMD rezultate din efortul de a sprijini dezvoltarea platformelor cu consum mic de energie, dar care să fie pe plac cerinţelor utilizatorilor de performanţă. Utilizatorii pot obţine rezultate si mai mari atunci când CIP-urile AMD sunt combinate cu noul chipset AMD 780G, în sisteme facute pentru a oferi o inegalabila experienta digitală.

Citeaza AMD