VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 21 martie 2008

Western Digital impinge drive-urile la 640 GB

Western Digital a marit capacitatea drive-ului SATA cu doua platane, la 640 GB, si planuieste sa lanseze mai multe drive-uri bazate pe cea mai noua tehnologie a lor - discurile de 160/320 GB.

Noul drive Caviar SE16 de 640 GB va costa 170 de dolari si este un successor al modelului cu un singur platan, de 320 GB. WD a spus ca dispozitivul ofera un transfer de date de 3 GB pe secunda, 7 200 de rotatii pe minut (RPM) si are o memorie cache de 16 MB.

Desi s-ar putea sa arate ca un model de 320 GB cu un platan in plus, drive-ul de 640 GB este de fapt un produs separat cu cateva componente noi, cum ar fi motorul, a spus Ted Deffenbaugh, senior director al departamentului de marketing WD.

El a explicat ca drive-urile cu un singur platan sunt prezente pe o piata destinata utilizatorilor care sunt dispusi sa sacrifice din performanta dispozitivului pentru silentiozitate. Drive-urile cu doua si trei platane sunt mai performante, dar mai zgomotoase.

Deffenbaugh a spus ca aceasta capacitate, de 640 GB, este neobisnuita si nu se asteapta sa vanda prea multe drive-uri consumatorilor business.

Dar, el a evidentiat faptul ca pentru utilizatorii care vor mai multa capacitate, noul drive ofera cu 28% mai mult de cat drive-urile cu doua platane de 500GB, promovate de restul industriei, chiar daca dispozitivul va costa un pic mai mult.