VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 21 martie 2008

Apple lanseaza update-uri de securitate foarte importante


Compania Apple a intrecut recordul update-urilor de securitate odata cu lansarea seriei sale de update-uri care au remediat aproximativ 90 de vulnerabilitati pe care le-a depistat in propriul cod si in aplicatiile terte cu care se confruntau sistemele de operare Tiger si Leopard.

Seria de update-uri Security Update 2008-002 a eliminat 87 de erori depistate in sistemele Mac OS X 10.4 si Mac OS 10.5.

Totodata, Apple si-a imbunatatit si browserul Safari atat pentru Mac, cat si pentru Windows, remediind 13 vulnerabilitati.

Pachetul de securitate, mult mai complex decat precedentul, elimina 30 de vulnerabilitati ale diferitelor aplicatii sau componente ale sistemului de operare Mac OS X, de la aplicatii AFP Client si Apache, la Serverul Wiki si X11, versiunea Mac pentru X Window System.

Cateva dintre vulnerabilitati erau specifice pentru sistemul de operare Leopard, altele pentru Tiger. Update-ul sistemului Leopard a remediat vulnerabilitati depistate in aplicatiile AFP Client, Apache, Application Firewall, ClamAV, CUPS, Emacs, Help Viewer, Image Raw, Kerberos, mDNSResponder, OpenSSH, PHP, Podcast Producer, Preview, Printing, System Configuration, UDF, Wiki Server si X11.

In sistemul de operare Tiger au fost depistate vulnerabilitati in aplicatiile AFP Client, AFP Server, Apache, AppKit, CFNetwork, ClamAV, CoreFoundation, CoreServices, CUPS, curl, Emacs, File, Foundation, Help Viewer, Kerberos, libc, notifyd, OpenSSh, PHP, System Configuration si X11.

Spre deosebire de alti distribuitori de sisteme de operare, Apple nu clasifica vulnerabilitatile pe care le depisteaza in functie de gravitatea lor.

Pachetul Security Update 2008-002 poate fi descarcat manual de pe siteul Apple, sau instalat, utilizand serviciul de integrare a update-urilor pentru sistemul Mac OS X. In functie de versiune, pachetul are o marime cuprinsa intre 50MB si 108MB.