VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 21 martie 2008

MP2101 – playerul MP4 de la Genius, accesibil pentru toate buzunarele


Daca sunteti pasionati de muzica si filme si nu puteti renunta la pasiunile voastre nici chiar atunci cand sunteti in miscare, Genius vine in sprijinul nevoilor voastre de relaxare cu un nou player MP4 – MP2101 – care va garanteaza maxima mobilitate.
Prin multitudinea de functii multimedia pe care le ofera, cum ar fi vizualizarea pozelor in format JPEG, a videoclipurilor si filmelor in format AVI, e-book in format text si ascultarea melodiilor preferate, noul MP4 player de la Genius poate raspunde perfect cerintelor voastre.
In plus, Genius MP2101 poate functiona si ca reportofon sau platforma pentru jocul Russian Block. Avand un design elegant de tip super slim de 1 cm, noul dispozitiv dispune de un ecran de tip LCD de 2.0’’ pentru vizualizarea filmelor si videoclipurilor preferate in cele mai bune conditii si de o memorie interna de 1 pana la 2GB, in functie de varianta pentru care se opteaza.
Durata bateriei este de 2,5 pana la 3 ore pentru imaginile video, 8 ore pentru redare audio si 90 ore pentru inregistrare voce pentru varianta de 1GB.
Pretul de referinta pentru playerul MP4, MP2101, este de 60 de euro.