VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 17 martie 2008

Virusii pot veni si pre-instalati

De la iPod-uri pana la sistemele de navigare, cateva dintre cale mai tari gadget-uri ale momentului sunt distribuite in magazine, avand, inca din fabrica, cateva extrase nedorite– virusi pre-instalati care fura parole, deschid oportunitati pentru hackeri si determina calculatoarele sa trimita spam-uri.

Utilizatorii calculatoarelor au fost avertizati, cu multi ani in urma, in legatura cu amenintarile virusilor pe care ii pot descarca de pe Internet sau din email-uri suspecte. Acum sunt supusi la riscul de a se trezi cu o infectie digitala, introducand pur si simplu un dispozitiv nou in calculatoarele lor.

Cazurile recente studiate de agentia AP includ unele dintre cele mai utilizate dispozitive tehnice: iPod-urile companiei Apple, ramele pentru fotografiile digitale care sunt comercializate de magazinele Target si Best Buy si echipamentul de navigare TomTom.

In majoritatea cazurilor, fabricile chinezesti – catre care s-au orientat multe companii, pentru a mentine preturile scazute – sunt sursa tuturor acestor neplaceri.

Pana acum, problema virusilor pare sa vina de la un slab control al calitatii, mai degraba decat de la un sabotaj organizat de hackeri sau de fabricile chinezesti.

Este echivalentul digital al seriei recente de produse infectate care au ca piata de productie China, incluzand pasta de dinti toxica, mancare pentru animale otravita si lantul de jucarii acoperite cu un strat de vopsea toxica.

Este imposibil de determinat numarul de dispozitive virusate vandute, sau urmarirea precisa a virusilor, din cauza secretului pastrat de producatorii de produse electronice si de companiile care i-au angajat pentru a le construi produsele.

Insa, data fiind natura de masa a productiei, numarul acestor dispozitive poate fi urias.

Expertii legali afirma ca daca utilizatorii pot demonstra ca au fost afectati de virusii contactati prin instalarea dispozitivelor, infectiile de productie pot deveni o durere de cap pentru distribuitorii care vand dispozitive infectate, dar si pentru companiile care le produc.