VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 17 martie 2008

Microsoft va lansa varianta finala a Windows Vista Service Pack 1

Microsoft va lansa, saptamana viitoare, Windows Vista Service Pack 1, potrivit unei informatii publicate pe Amazon.com si rapoartelor de pe un site Web, care au inaintat data de lansare pentru SP1, ca fiind pe undeva pe la sfarsitul acestei luni.

Amazon a publicat de curand informatia potrivit careia copiile de retail ale Vista SP1 vor fi disponibile, incepand cu 19 martie, in timp ce TechARP.com, un site Web malaezian, a afirmat ca utilizatorii vor putea sa descarce SP1, incepand cu 18 martie.

Vista SP1 a fost supus duplicarii, incepand cu 4 februarie, dar, de atunci, pachetul nu a fost disponibil decat testerilor de beta, clientilor autorizati si celor inscrisi la serviciile IT cu abonament. De fapt, abonatii la TechNet si Microsoft Developer Network (MSDN) nu au primit acces la SP1, decat dupa ce s-au revoltat, amenintand ca-si anuleaza abonamentele.

Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor de Vista nu au putut sa obtina pachetul de servicii. Aceasta a fost o decizie constienta din partea Microsoft, care a afirmat ca intarzierea a fost cauzata de un numar mic de dispozitive hardware care nu se reinstalau cum trebuie in timpul upgradarii SP1. Microsoft a spus ca are nevoie de timp suplimentar pentru a identifica acele drivere si pentru a stabili mecanisme de blocare care sa ii previna pe utilizatorii ale caror calculatoare au integrate aceste drivere.

Microsoft nu a identificat niciodata driverele care constituiau un obstacol pentru instalarea noului pachet si nici pe producatorii hardware responsabili pentru fabricarea acestora.

Cumparatorii noii versiuni Vista nu se confrunta cu aceasta problema cu driverele, a declarat Microsoft. Potrivit Amazon.com, clientii pentru pachetul de copii pentru retail al SP1, il pot obtine, incepand cu 19 martie.

Pe Amazon, pretul pentru Windows Vista Home Premium Upgrade este de 129,95 dolari.

Intre timp, siteul Web malaezian a afirmat ca utilizatorii curenti de Vista vor putea sa descarce si sa instaleze SP1, incepand de pe 18 martie.