VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 17 martie 2008

Microsoft pe cale sa licentieze tehnologia Flash Lite, de la Adobe


Desi planuise sa lanseze o tehnologie competitoare, Micorsoft si-a dat acordul pentru autorizarea tehnologiei Flash Lite, de la Adobe, pentru sistemul sau de operare si browser-ul Windows Mobile.

Se asteapta ca cele doua companii sa anunte ca Microsoft a semnat o autorizatie pentru utilizarea tehnologiilor Flash Lite si Reader LE in viitoarele dispozitive Windows Mobile, ca plug-in-uri pentru Internet Explorer Mobile. Termenii intelegerii nu au fost dezvaluiti.

Flash Lite este o versiune simplificata a playerului video Flash, care permite dispozitivelor mobile sa vizualizeze siteuri Web create cu tehnologia Flash.

Din moment ce smartphone-urile au devenit din ce in ce mai populare, oamenii incep sa se sature de experienta de navigare Web, de baza, oferita de multe telefoane. Dar aceasta este greu de copiat pe un dispozitiv cu un ecran mai mic, cu mai putina memorie, cu un procesor mai lent si cu necesitati sarace pentru durata de viata a bateriei.

Flash Lite are cateva limite, comparatv cu Flash-ul obisnuit, pe langa incapacitatea de a suporta versiunea Flah 9. Steve Jobs, CEO Apple, si-a declarat nemultumirea cu privire la Flash Lite, in cadrul intalnirii anuale a companiei Apple, afirmand ca Flash Lite „nu a putut fi folosita pentru Internet”. Anup Murkaka, director de marketing tehnic pentru dispozitive si telefoane mobile al Adobe, a refuzat sa comenteze afirmatiile lui Jobs, dar a declarat ca versiunea Flash Lite ruleaza pe 500 de milioane de dispozitive mobile.