VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 12 martie 2008

VENTO A1 - noile carcase pentru sistemele de jocuri de la ASUS

ASUS a lansat noua serie de carcase VENTO A1 destinate sistemelor pentru jocuri, adresandu-se celor care urmaresc atat aspectul ultramodern, cat si functionalitatea extinsa. Noile carcase de aluminiu ofera o ventilatie exceptionala pentru mai multa performanta si stabilitate, sunt simplu de instalat si permit dezvoltarea ulterioara a calculatoarelor. Astfel, ASUS VENTO A1 devine prima alegere in materie de carcase pentru calculatoare a "gamerilor" si a utilizatorilor
avansati.

Proiectarea cailor multiple de ventilare asigura continuitatea procesului de racire prin cele trei ventilatoare de 12cm. Acestea maximizeaza circulatia aerului in interiorul carcasei intr-un mod silentios. Totodata, pe partea laterala, se optimizeaza, prin proiectare, disiparea caldurii degajate de componentele cheie (in special de catre procesor si placa video). Ventilatia superioara oferita de VENTO A1 imbunatateste performanta globala si stabilitatea sistemului, iar utilizatorii vor putea rula aplicatii in mod continuu si pe o perioada extinsa, folosind cele mai puternice platforme.

Carcasa din aluminiu are un aspect modern. Simbolul vantului - VENTO - placat pe masca frontala semnifica viteza exceptionala ce poate fi atinsa de sistem.

Carcasa VENTO A1 se bazeaza pe conceputul instalarii fara nevoia unor unelte. Astfel, toate subansamblurile, kiturile pentru slot-urile de expansiune si suruburile infiletabile manual fac extrem de simpla instalarea componentelor hardware. Marginile indoite ale partilor metalice protejeaza degetele impotriva zgarierii sau taierii in canturi. Panoul frontal se poate deschide in lateral, comportandu-se precum o usa cu inchidere magnetica, care ofera acces la unitatile optice sau la hard discurile externe.

Cu VENTO A1 utilizatorii isi pot personaliza complet calculatorul, stabilind dupa bunul lor plac pozitionarea componentelor si modul de conectare a perifericelor. Carcasa permite dezvoltarea ulterioara a sistemului gratie celor 10 compartimente disponibile pentru unitati de stocare, celor sapte sloturi de expansiune si panoului frontal cu conectori.