VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 12 martie 2008

Noul webcam VX 6000, de la Microsoft


Pentru a veni in sprijinul nevoilor de comunicare ale utilizatorilor, Microsoft a creat un nou model de webcam performant, VX 6000, care surprinde placut atat prin multitudinea de functii, cat si prin calitatea imaginilor pe care le ofera. Astfel, fie ca este utilizat in mediul business pentru conferinte intre parteneri de afaceri, fie ca este intrebuintat in mediul clasic intre prieteni, webcam-ul este instrumentul care apropie persoanele, chiar daca se afla la distante foarte mari unii de ceilalti.
Datorita lentilelor cu senzor CMOS SXGA, a celor 1,3MP din timpul convorbirii video, rezolutiei de 5MP la care capteaza fotografiile si optiunii de zoom digital 3x, webcam-ul ofera imagini video si foto clare, luminoase si stralucitoare, de o calitate superioara. Mai mult, datorita functiei „face tracking” vei fi mereu in centrul imaginii, in timp ce microfonul incorporat cu senzitivitate ridicata, faciliteaza conversatia si ofera un sunet de o remarcabila claritate.
Webcam-ul este inzestrat cu un buton special Live Call si cu o functie Face tracking, are un microfon incorporat si un cablu USB pentru conectare rapida si peste 30fps.
Produsul este disponibil in retelele magazinelor Flanco, Flanco World si Flamingo Computers la pretul de 279 Ron.